Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Όλα άψογα και πολύ νωρίτερα από ότι περίμενα. Όσο αφορά την λειτουργία την έχω δει σε φίλο και είναι άψογη.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Działa dokładnie tak, jak opisano, Bardzo dobry, prosty i użyteczny. Jest łatwo podłączony do komputera i telefonu. Obserwuj jego ekran, jeśli chcesz coś wyłączyć, masz wybór albo wszystko albo nic. W aplikacji komputerowej usuwasz wszystko, co chcesz, ale nic na tablecie nie jest usuwane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    To całkiem interesujące urządzenie. Użyję go do pisania notatek i ich zapisania. Szkoda, że nie ma wersji 12 cali, więc bym ją kupił. Widać „Witam" na urządzeniu. Zachowałam je, a potem wgrałam do telefonu przez ich aplikację. Ich aplikacja jest trochę zakręcona. Pióro jest ok, ale czasami jest trochę pobieżne i nieruchome. Ogólnie, podoba mi się. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć przyszłą wersję tego urządzenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    To dobra cecha. Ale...i to prawdopodobnie niczyja wina, ale to trwało wieki. Zamówiłam go 30 maja, a dziś ledwo go dostałam (2 października). Nie wiem jak go używać na laptopie, ale działa idealnie na telefon (mam android).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Works perfect as digitiser for windows and android, to save notes on device turn it on when writing or painting, sync to android. Passive LCD does not show the saved lines, or pictures, it is only a kind of chalkboard. You can scribble on LCD without power, turn on device to erase the complete picture. Lock screen erase to save latest picture without erasing, this will overwrite the last saved version. Does not work on Linux or MacOs. Try it all out before using. It's worth the money.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Świetne narzędzie, jeśli chcesz zapisać swoje pisma/rysunki. Możesz nawet zapisać wiele ekranów pisma. Końcówka wstrzykiwacza jest cienka i dlatego można pisać bardziej dokładne i małe teksty/rysunki. Tylko upewnij się, że włączy się zarówno tablet, jak i pióro, bo nie zarejestruje rysunków, ale wizualnie będzie działać bez zasilania. Powierzchnia jest miękka w dotyku, a jakość produktu jest ogólnie wysoka. Niestety nie ma możliwości częściowego wymazania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Αν και αργησε σχεδον 2μηνες, αξιζε η αναμονη. Τουμπανο γραφιστικη ταμπλετα!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Świetny gadżet. Wykrywa pisanie lepiej niż mój stary Wacom i nawet jeśli nie masz go podłączone, może działać jako zwykły tablet. Gdyby można było wysłać zapisane notatki z powrotem do wyświetlacza tabletu, to zniszczyłoby to długopis i ołówki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Świetna tabliczka do rysowania! Doskonale działa również z Windowsem 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    W końcu dotarł po dwóch miesiącach! To było 1)dobrze zapakowane 2) bardzo łatwe do pobrania aplikacji i synchronizacji z moją komórką 3) bardzo łatwe do zainstalowania do pc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 349
    • Ft2 543
    • Ft7 317
    • Ft3 304
    • Ft19 848
    • Ft3 975
    • Ft14 001
    • Ft5 143
    • Ft8 909
    • Ft79 568
    • Ft16 172
    • Ft3 180
    • Ft7 349
    • Ft8 084
    • Ft4 039
    • Ft2 925
    • Ft2 569
    • Ft8 425