Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(313)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(313)
    • 5 Star(286)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Plusy - cena 6 € super Funkcjonalność i elastyczność są doskonałe Do pracy w warsztacie super Podstawa jest metalowa Szczypce są wystarczające - są pokryte folią, aby nie uszkodzić elektroniki Od zakupu jestem bardzo zadowolony Minusy - części z tworzyw sztucznych - Nie ufam im za bardzo Zalety - cena 6 super Określono funkcjonalność i elastyczność Do pracy w warsztacie super Podstawa jest metalowa Szczypce są chronione - są chronione w połączeniu, tak aby nie chronić elektroniki Jestem bardzo zadowolony z największych Wady - Towarzystwo Plastyczne - Nie ufam im za bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    (tl;dr: Jest duży, prawie kłopotliwy, ale solidny. To coś jest niesamowite! Ale nie w nowoczesnym języku, „fajnym" czy „wielkim". Mam na myśli to jak „wspaniały" albo „ogromny!" Tbh, gdybym wiedział, że będzie taki wielki, pewnie bym go nie zostawił. (Tak powiedziała!) To, co to jest - Gigantyczna 'pomocna dłoń' do lutowania lub innych rzemiosł - jest dość solidna. Po wejściu, ramiona są sztywne z lekkim odbiciem (jak zawieszenie samochodu prawie), a szczególnie doceniam gumowe okładki na klipsach aligatora. Zobacz zdjęcia. Dzięki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Słaba obróbka na metalowej podstawie - pełna wgnieceń i zadrapań. również dysk, który zamontuje się pod biurkiem, nie jest metaliczny z warstwą ochronną, jak przedstawiono; Zamiast tego otrzymujesz czarny plastikowy kawałek - jak długo będzie utrzymywać ciśnienie do zaciskania pozostaje do zobaczenia... Nie jestem zadowolony. Przecena za taki poziom jakości materiału i kunsztu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Dobre rzeczy za to, co zapłaciłem (9 USD preorder) Ładny, solidny metalowy zacisk, guma, dzięki czemu nie boli stołu i trzyma się dobrze. Klipsy aligatora też są ładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Przybyte ręce nie mogą być przykręcone do środka (śruba jest dłuższa niż dziura) Muszę je przeciąć, Krokodyl nie pasuje idealnie do pomarańczowego plastiku Cała manipulacja jest naprawdę trudna.. Ale może po kilku dniach użytkowania będzie bardziej gładki. Miałem metalowe ramiona i nie da się tego porównać z tą plastikiem.. Ale cena była wyższa (oczywiście)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Podobały mi się ramiona, są długie, jędrne, a zaciski trzymają się mocno. Ale w stawach z podstawą, plastik wygląda na kruchy. Są to plastikowe rurki gwintowane i nie mają dobrej przyczepności, w rzeczywistości jeden jest mniejszy od nici, więc nie trzyma ramienia w ogóle. Myślę, że cena jest uczciwa, chociaż oczekiwałem więcej od jakości produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Wreszcie dostawa jest dostarczona. Transport ponad dwa miesiące. Produkt super. Dziękuję, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Idealny towarzysz mojej... Trzyma wszystko w ryzach, ładnie się chowa. Nie, to nie jest czyste biurko... To robocze biurko, ;) https://www.banggood.com/NEWACALOX-Flexible-Desk-Magnifier-5X-USB-LED-Magnifying-Glass-3-Colors-Illuminated-Magnifier-Lamp-Loupe-Reading-Rework-Soldering-Magnifier-p-1587028.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Dokładnie takiej pomocy, jakiej szukałem. Długość biednego jest wielki i oczywiście można dokładnie dostosować gdzie pomóc. W przypadku mocowania stołów przyklejone są 2 maty antypoślizgowe. Jasne zalecenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Bardzo przydatne narzędzie. Otrzymałem nawet jeden zapasowy uchwyt. Myślę, że utrzyma nawet cięższe przedmioty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.99
    • US$27.72
    • US$18.03
    • US$59.99
    • US$106.99
    • US$399.99
    • US$355.83
    • US$89.99
    • US$22.99
    • US$10.99
    • US$12.69
    • US$8.99
    • US$38.99
    • US$8.07
    • US$5.99
    • US$9.92
    • US$15.00
    • US$6.47