Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Jakość produktu jest niesamowita, jest naprawdę ciężka, więc stoi w miejscu, gdzie chcesz, a wszystkie akcesoria łączą się z podstawą z naprawdę silnymi magnesami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    To boski wytwór Naprawdę gorąco polecam Paczka szybko dojechała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Ottimo prodotto, base robusta, calamite molto resistenti, ho sollevato la base e l'ho agitata e non si sono staccate, pinze morbide da aprire e comodo l'incastro a vite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    more than my expect. strong magnetic. good quality build. 2 pads drop out, i guess coz of delivery but can be replaced with other sticker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Jestem przekonany. To bardzo dobra jakość. Nie ma na co narzekać. Metalowa płyta jest ciężka i solidna, magnesy, które naprawiają ramiona są mocne. Mogę ci go polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Doskonały uchwyt na stojak.Wszystko jest wytrzymałe i niezawodne. Cena okazała się bardziej interesująca niż na Aliszce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Świetnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo dobra i szczęśliwy, materiał otrzymany w czasie i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Lekko wygięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$25.99
    • US$13.19
    • US$2.29
    • US$64.99
    • US$35.99
    • US$46.00
    • US$36.99
    • US$8.07
    • US$24.63
    • US$22.99
    • US$8.09
    • US$89.99
    • US$8.99
    • US$10.38
    • US$89.99
    • US$8.07
    • US$10.99