Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(763)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(763)
    • 5 Star(715)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2020

    Bardzo ładna lampa biurkowa, wytrzymała i elastyczna w tym samym czasie, miła regulowana jasność, 3 kolory światła, duże szkło powiększające, bardzo wyraźne. Jestem absolutnie zadowolony z lampy. Świetny do lutowania i innych czynności, które wymagają światła i powiększenia. Zasilany USB, ale zasilacz USB nie jest wliczony w cenę... polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Wysoka jakość aluminium, nawet powiększona obudowa! Trochę krótsze ramię niż to, co miałem na myśli (powinienem przeczytać dokładniej specyfikację). Szkło ma trochę zabawy w swojej walizce, ale nie jest to problemem ani w ogóle. Światło jest bardzo jasne i kocham kontrolę kolorów i jasności. Kiedy jest wyłączony, ale nadal podłączony do zasilania, włącznik zapala niebieskie światło, które wskazuje, że nadal jesteś podłączony do źródła zasilania. Zacisk na biurko jest również wykonany z aluminium! Bardzo dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Świetna lampa biurkowa. To naprawdę pomaga mi podczas lutowania. Teraz jest o wiele łatwiej zrobić SMD lutowanie ze szkła powiększającego i dobrego oświetlenia. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Doskonała jakość produktu. Weź kilka kątów. Dobrze się zamyka. Oświetlenie i obiektyw w porządku. Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć, ponieważ było z innymi produktami, które były opodatkowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Dobry produkt. Nie jestem pewien, czy to marka w opisie, ponieważ nie znalazłem jej na produkcie czy pudełku, ale produkt jest dobry. Pasuje do informacji zawartych w opisie, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Naprawdę dobre światło. Jest mięciutkie i ma 3 różne odcienie, które są świetne! Dobre powiększenie w szkle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobry produkt wszyscy wiedzą co jest opisane I w trzy dni, dotarł tutaj Idealnie dziękuję bardzo Naprawdę dobra wiadomość oznacza, że to prawda I w ciągu 3 lat przybyłeś tutaj Idealne dla ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo ładna lampa z bardzo dobrym lupą. Światło można regulować kolorem i jasnością 👌😀👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo prosta, praktyczna, użyteczna średnia lampa biurkowa! Zwłaszcza, gdy próbujesz czytać niezwykle małe litery!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Dziękuję, chętnie jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,712
    • Ft4,813
    • Ft15,608
    • Ft2,465
    • Ft11,536
    • Ft9,253
    • Ft8,848
    • Ft7,093
    • Ft8,821
    • Ft4,933
    • Ft4,316
    • Ft5,297
    • Ft6,109
    • Ft2,033
    • Ft10,795
    • Ft9,160
    • Ft5,427
    • Ft1,694