Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(267)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    this is a great tool! the "third arm" has a stable aluminum stand with rubber on the ground, one arm is longer for the torch, would have been good if it was for the mafnifying glass or also that one. the torch is also great alone! you can charg via usb and it has 3 modes ( all led, half of the led and blinking)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szybka dostawa z CZ w mniej niż tydzień. Gdyby tylko lupa nie była taka złota 🤪 Nie ma na co narzekać, działa dobrze. Flashlight ma 3 funkcje wyłączone, włączone i latarki? Może 😂, żeby zwiększyć trudności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Otrzymane w 8 dni super szybka dostawa dzięki produkt ładny poręczny plastikowych ramion trochę jakości niska nadzieja używam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobrej jakości produkt, jestem pod wrażeniem. Ale latarka jest prawie bezużyteczna, bo jest za długa. Są pewne okazje, kiedy można go użyć, kiedy używasz ramion bardzo nisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo zadowolony z tego, 'silikonowe' zaciski nie są silikonowe i są w rzeczywistości kurczą się ciepło, całkiem skok do silikonu! Dodałem jeszcze jedną warstwę termicznego termometru, by nie przebić się przez krokodyle klipsy i zalecam ostrożność, jeśli zacisk na PCB w delikatnym miejscu, w przeciwnym razie świetny przedmiot, który bije bluetaca i gorące żelazo żonglujące rękami! Zalecałbym też kupowanie gąbki lutującej i wycinanie koła dla środka lub części, aby pasowały do podstawy, żebyś miał przydatne miejsce na wytarcie żelaza. Moje gąbki nie są czyste, ale sprawne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Potrzebujesz przedłużacza USB lub po prostu podłącz się do komputera, aby naładować światło. Wszystkie prace zgodnie z przeznaczeniem. Wystarczająco zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bskVIP4
    RO
    21/07/2021

    Zamówiony 17-07. Otrzymałem go w dniu 21-07 To jest szybkie Produkt jest dobry, jest fajny, jest fajny. Lampa zbudowała akumulator. Normalny USB do ładowania. Szkło powiększające jest trochę duże, nawet trochę porysowane. Tani produkt, co możemy powiedzieć więcej. Chcesz więcej jakości, płać podwójnie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Produkt w doskonałym stanie. Funkcjonalny i bardzo dobrej jakości. Dostarczone na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    It looks like a quality product, but unfortunately it came without clips. I hope it will be solved with customer support.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Wydaje się OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 740
    • Ft9 456
    • Ft17 477
    • Ft5 165
    • Ft4 730
    • Ft21 122
    • Ft4 367
    • Ft10 556
    • Ft10 402
    • Ft12 294
    • Ft9 828
    • Ft11 348
    • Ft8 510
    • Ft7 564
    • Ft7 249
    • Ft9 465
    • Ft8 737
    • Ft3 260