Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3330)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3330)
    • 5 Star(2939)
    • 4 Star(285)
    • 3 Star(82)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(17)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2020

    Galera może kupić bez strachu, telefon i Top, ma doskonałe audio, doskonały telefon, super indico, jestem z Goiânia Goiás, Brazylia, każdy, kto jest BR tam może kupić bez obaw o błąd

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Niezawodny produkt, przybył z 3 tygodni od daty potwierdzenia płatności. Spełniło moje oczekiwania, brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza dla każdego, kto lubi poważne. Polecenia działają w 100%, mimo że czujnik dotykowy jest zbyt czuły, ale to nie problem, to kwestia zwyczaju. Przymocowanie w uchu jest dość mocne, nie spada lub jeśli skaczesz lub potrząsasz głową, gumowe uszczelnienie jest również dobre, polecam sprawdzić rozmiary, aby zobaczyć, który z nich pozostanie twardszy. Za 100 prawdziwych słuchawek (płaciłem 100 real, teraz to droższe) jest to świetny wybór, spotkał mnie super dobrze. Polecam

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Testują, że pracują po rozboksowaniu. Wygodnie w uchu. Dobry dźwięk, ale za dużo basu. Szkoda, że nie ma sposobu, by wyłączyć podkręcanie basów. Nie sądzę, że 12 godzin odtwarzania muzyki, jeśli spadnie z 90% baterii z pudełka do 80% w ciągu 15 minut słuchania. Nie działa również zmiana głośności na słuchawkach, ale działa na pauzę/play, a czasami próba regulacji głośności budzi asystenta Google, więc rzeczywisty przycisk może działać lepiej lub po prostu zostawić tę funkcję, jeśli nie działa. To jedna z tych propozycji wartości, są w porządku za to, za co zapłaciłem, ale nie dostaniesz produktu premium. Te nie są robione przez Lenovo, tylko używali nazwy marki. Zamówiłem też czerwony, myśląc, że słuchawki będą w tym kolorze, ale to była tylko część w polu ładowania kolorowo czerwony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Cóż, dla ich pieniędzy, jedyne zło jest bardzo czułe na kluczu, kiedy go dotykasz, wychodzi Siri i Google, albo musisz zmienić silikon, żeby włożyć większe rozmiary silikonowe w uszy, bo tracisz bas i wchodzi. Tylko dwa silikony dla uszu brzmią lepiej niż cokolwiek innego:

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi, ponieważ potrzebowałem trochę jak najszybciej, a specyfikacja na nich zaznaczyła wszystkie pudełka dla mnie. Nauszniki są lekkie i są bardzo wygodne do noszenia przez długi okres czasu. Żywotność baterii jest genialna i trwa do 12 godzin i łączy się z iPhonami, Samsunga i wszystkimi urządzeniami Bluetooth. Dołączyłem kilka zdjęć dla ciebie. Zdecydowanie świetny zakup polecam te!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo dobre słuchawki! Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Chciałbym zostawić moją ocenę na słuchawce. Kupiłem telefon 26 października i dotarł do Brazylii 12 listopada. Jestem zadowolony z wysyłki i dostawy, które były wszystkie dobrze zapakowane i w porządku, chociaż wiemy jaka jest jakość dostawy tutaj w Brazylii. Ale jest w porządku. Zapłata została pobrana bardzo szybko i szybko. Słuchawka dotarła dobrze zapakowana, chociaż moja jednostka miała małą smugę, ale to była kwestia wykończenia. Słuchawka działa dobrze. Testowałem to na telefonach Androida. Działało płynnie z piosenkami na twoim urządzeniu lub poprzez strumieniowanie muzyki. Dzięki filmom na YouTube, Netflix i etc będą działać bez opóźnień. Nie testowałem gier, bo nie gram przez telefon. Na kiepskim iMacu działał płynnie, z funkcjami play i pauzy muzycznej, ale nie zmienia nic więcej na iMac, jak ściąganie i zwiększanie głośności, ale będzie działać płynnie, jeśli chcesz używać na komputerach z Bluetooth. Dla połączeń internetowych, dźwięk z jego mikrofonu nie jest dobry. Przy normalnych połączeniach, to będzie rozsądne. Osoba będzie mogła cię usłyszeć. Dodatkowo, jego sterowanie działa, a bateria obiecuje to, co dostarcza. Średnio 3 godziny słuchania muzyki. Cóż, ten sprzedawca polecam i za cenę jaką oferuje, funkcje i wszystko jest bardzo dużo w rachunku. Pokazuje prawdziwe zdjęcia mojej jednostki, które zdobyłem. Przytulę was wszystkich.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dostarczone bardzo szybko, dobrze zrobione logiki. Jakość opakowania - ciągnie jako prezent, nadaje się na mały prezent do wszystkiego albo na wakacje typu NG lub po prostu w Walentynki:) Jakość plastiku jest dobra, bezwonna, złącze typu C, pudełko dobrze leży w rękach. Ilu będzie służyć nie wiem, to jest konieczne dla nas, mam nadzieję, że rok:))

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Jakość dźwięku nie jest zła, ale kiedy pierwsze otwarcie wychodzi głos, ingkizcr lub chińska mowa nie jest ładna jakość materiału jest dobra mnie pociąga albo używałem słuchawek Tws wcześniej, ale to nie jest złe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Prawda jest taka, że są one doskonałej jakości. Kupiłem je za to, że nie podoba mi się normalne okrągłe słuchawki, które są gumowe, więc te były trochę drażliwe. Nie są okrągłe w całości, są lepsze i silikon nie jest już zauważalny. Bateria w pudełku wymaga bardzo niewiele do naładowania, powiedziałbym, że od pół godziny do całej godziny, a hełmy trzymają się trochę bez ładowania, około 3 godzin. Ponieważ są ładowane za każdym razem, kiedy wkładasz je do pudełka, można powiedzieć, że wytrzymają cały tydzień bez ładowania. Mają czujniki na górze, by je zamykać, zmieniać piosenki, podnosić i obniżać głośność, chociaż jeszcze nie zrobiłem tego, tylko po to, by włączyć/wyłączyć i grać/pauzę. Jedną z rzeczy, które lubię najbardziej jest dźwięk, który ma. Jest słyszany super dobrze, zwłaszcza bas, które są słyszane doskonale. Podłączyłem je również, poza telefonem komórkowym, do komputera podczas rozmowy Zoom i do Xiaomi Stick telewizora. Oba działają bardzo dobrze, chociaż prawdą jest, że jeśli ogląda się serial z kaskami, czasami tracą trochę prędkości i słychać głos trochę po nagraniu. Mimo to, zwykle przenosi się od razu. Ponadto, w porównaniu z innymi, możesz wybrać, czy chcesz nosić kask, czy oba. Możesz zdecydować się na użycie prawej lub lewej strony i dwa, oddzielnie, działają bardzo dobrze; lub można używać ich razem bez problemu. Pan godny pochwały. Należy pamiętać, że kabel do ładowania jest typu C, w przypadku, gdy nie masz kabla, ponieważ kabel jest bardzo krótki. Odkupię je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$24.99
    • US$275.99
    • US$34.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$7.99