Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3045)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3045)
    • 5 Star(2705)
    • 4 Star(266)
    • 3 Star(66)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi, ponieważ potrzebowałem trochę jak najszybciej, a specyfikacja na nich zaznaczyła wszystkie pudełka dla mnie. Nauszniki są lekkie i są bardzo wygodne do noszenia przez długi okres czasu. Żywotność baterii jest genialna i trwa do 12 godzin i łączy się z iPhonami, Samsunga i wszystkimi urządzeniami Bluetooth. Dołączyłem kilka zdjęć dla ciebie. Zdecydowanie świetny zakup polecam te!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Chciałbym zostawić moją ocenę na słuchawce. Kupiłem telefon 26 października i dotarł do Brazylii 12 listopada. Jestem zadowolony z wysyłki i dostawy, które były wszystkie dobrze zapakowane i w porządku, chociaż wiemy jaka jest jakość dostawy tutaj w Brazylii. Ale jest w porządku. Zapłata została pobrana bardzo szybko i szybko. Słuchawka dotarła dobrze zapakowana, chociaż moja jednostka miała małą smugę, ale to była kwestia wykończenia. Słuchawka działa dobrze. Testowałem to na telefonach Androida. Działało płynnie z piosenkami na twoim urządzeniu lub poprzez strumieniowanie muzyki. Dzięki filmom na YouTube, Netflix i etc będą działać bez opóźnień. Nie testowałem gier, bo nie gram przez telefon. Na kiepskim iMacu działał płynnie, z funkcjami play i pauzy muzycznej, ale nie zmienia nic więcej na iMac, jak ściąganie i zwiększanie głośności, ale będzie działać płynnie, jeśli chcesz używać na komputerach z Bluetooth. Dla połączeń internetowych, dźwięk z jego mikrofonu nie jest dobry. Przy normalnych połączeniach, to będzie rozsądne. Osoba będzie mogła cię usłyszeć. Dodatkowo, jego sterowanie działa, a bateria obiecuje to, co dostarcza. Średnio 3 godziny słuchania muzyki. Cóż, ten sprzedawca polecam i za cenę jaką oferuje, funkcje i wszystko jest bardzo dużo w rachunku. Pokazuje prawdziwe zdjęcia mojej jednostki, które zdobyłem. Przytulę was wszystkich.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Niezawodny produkt, przybył z 3 tygodni od daty potwierdzenia płatności. Spełniło moje oczekiwania, brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza dla każdego, kto lubi poważne. Polecenia działają w 100%, mimo że czujnik dotykowy jest zbyt czuły, ale to nie problem, to kwestia zwyczaju. Przymocowanie w uchu jest dość mocne, nie spada lub jeśli skaczesz lub potrząsasz głową, gumowe uszczelnienie jest również dobre, polecam sprawdzić rozmiary, aby zobaczyć, który z nich pozostanie twardszy. Za 100 prawdziwych słuchawek (płaciłem 100 real, teraz to droższe) jest to świetny wybór, spotkał mnie super dobrze. Polecam

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Cóż, dla ich pieniędzy, jedyne zło jest bardzo czułe na kluczu, kiedy go dotykasz, wychodzi Siri i Google, albo musisz zmienić silikon, żeby włożyć większe rozmiary silikonowe w uszy, bo tracisz bas i wchodzi. Tylko dwa silikony dla uszu brzmią lepiej niż cokolwiek innego:

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Testują, że pracują po rozboksowaniu. Wygodnie w uchu. Dobry dźwięk, ale za dużo basu. Szkoda, że nie ma sposobu, by wyłączyć podkręcanie basów. Nie sądzę, że 12 godzin odtwarzania muzyki, jeśli spadnie z 90% baterii z pudełka do 80% w ciągu 15 minut słuchania. Nie działa również zmiana głośności na słuchawkach, ale działa na pauzę/play, a czasami próba regulacji głośności budzi asystenta Google, więc rzeczywisty przycisk może działać lepiej lub po prostu zostawić tę funkcję, jeśli nie działa. To jedna z tych propozycji wartości, są w porządku za to, za co zapłaciłem, ale nie dostaniesz produktu premium. Te nie są robione przez Lenovo, tylko używali nazwy marki. Zamówiłem też czerwony, myśląc, że słuchawki będą w tym kolorze, ale to była tylko część w polu ładowania kolorowo czerwony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dostarczone bardzo szybko, dobrze zrobione logiki. Jakość opakowania - ciągnie jako prezent, nadaje się na mały prezent do wszystkiego albo na wakacje typu NG lub po prostu w Walentynki:) Jakość plastiku jest dobra, bezwonna, złącze typu C, pudełko dobrze leży w rękach. Ilu będzie służyć nie wiem, to jest konieczne dla nas, mam nadzieję, że rok:))

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dobra jakość baterii! Każde obciążenie słuchawkowe trwa od 3 do 4 godzin w użyciu. Zarzut sprawy, trwa 2 lub 3 ładunki słuchawki. Niestety są 2 (dwa) pytania, które mi się nie podobały: Pierwszy zły kontakt. Czasami po prostu się nie przeładuje; Drugi krzyk niskiej baterii. Jesteś nagle głosem o maksymalnej głośności, że bateria się kończy!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Doskonała słuchawka w tej cenie, dobra do słuchania czarnej elektronicznej muzyki rockowej i podobnych tylko trochę średnich ale to zależy od wyrównywacza komórkowego na moim S8 Plus okazało się bardzo dobre, Jest bardzo wygodny, ale źle jest używać go leżącego, ponieważ sterowanie jest bardzo czułe, jak bateria działa najwyżej 2,5 godziny, ładuje się bardzo szybko, Tylko dwie gumki, które nie są dobre tylko do wymiany na jedną z twoich preferencji. Używam tych, które przyszły razem z telefonem Akg, mój telefon komórkowy, zapłaciłem 120 reali z ubezpieczeniem wysyłkowym, Został opublikowany 1 dzień po płatności trwało około 4 dni, aby dotrzeć do Brazylii, Opóźnienie było przez pocztę telefon został wywieszony 30 listopada i musiałem usunąć go na CDD poczty w moim mieście 23 grudnia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybył w 13 dni, a w dni powszednie było 9. Zamówienie przybyło bez żadnej awarii. Słuchawka ma dobry dźwięk, grób jest świetny, słuchawka pasuje idealnie, jednak ma deley w grach głównie, jeśli jest strzelanie, ale reaguje bardzo dobrze, do oglądania i słuchania muzyki, połączenie super łatwe, Możesz wykonywać takie funkcje jak: zwiększenie/zmniejszenie, pauza/play, włączanie/wyłączanie, wywołanie pomocy Google, na samym telefonie przez ekran dotykowy, który posiada.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Mój telefon przyszedł 15 dni po zakupie w Belo Horizonte! Dźwięk jest doskonały, dużo lepszy niż te Xiaomi. Siedzi bardzo dobrze w uszach i nie pada łatwo, jedyną wadą jest pomoc w uszach i pauzie piosenek, jak on jest bardzo wrażliwy, co najwyżej jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 690
    • Ft11 804
    • Ft10 136
    • Ft13 015
    • Ft20 626
    • Ft13 015
    • Ft13 984
    • Ft7 868
    • Ft7 263
    • Ft4 541