Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3198)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3198)
    • 5 Star(2833)
    • 4 Star(276)
    • 3 Star(74)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Dostarczone bardzo szybko, dobrze zrobione logiki. Jakość opakowania - ciągnie jako prezent, nadaje się na mały prezent do wszystkiego albo na wakacje typu NG lub po prostu w Walentynki:) Jakość plastiku jest dobra, bezwonna, złącze typu C, pudełko dobrze leży w rękach. Ilu będzie służyć nie wiem, to jest konieczne dla nas, mam nadzieję, że rok:))

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi, ponieważ potrzebowałem trochę jak najszybciej, a specyfikacja na nich zaznaczyła wszystkie pudełka dla mnie. Nauszniki są lekkie i są bardzo wygodne do noszenia przez długi okres czasu. Żywotność baterii jest genialna i trwa do 12 godzin i łączy się z iPhonami, Samsunga i wszystkimi urządzeniami Bluetooth. Dołączyłem kilka zdjęć dla ciebie. Zdecydowanie świetny zakup polecam te!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dobra jakość baterii! Każde obciążenie słuchawkowe trwa od 3 do 4 godzin w użyciu. Zarzut sprawy, trwa 2 lub 3 ładunki słuchawki. Niestety są 2 (dwa) pytania, które mi się nie podobały: Pierwszy zły kontakt. Czasami po prostu się nie przeładuje; Drugi krzyk niskiej baterii. Jesteś nagle głosem o maksymalnej głośności, że bateria się kończy!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Doskonała słuchawka w tej cenie, dobra do słuchania czarnej elektronicznej muzyki rockowej i podobnych tylko trochę średnich ale to zależy od wyrównywacza komórkowego na moim S8 Plus okazało się bardzo dobre, Jest bardzo wygodny, ale źle jest używać go leżącego, ponieważ sterowanie jest bardzo czułe, jak bateria działa najwyżej 2,5 godziny, ładuje się bardzo szybko, Tylko dwie gumki, które nie są dobre tylko do wymiany na jedną z twoich preferencji. Używam tych, które przyszły razem z telefonem Akg, mój telefon komórkowy, zapłaciłem 120 reali z ubezpieczeniem wysyłkowym, Został opublikowany 1 dzień po płatności trwało około 4 dni, aby dotrzeć do Brazylii, Opóźnienie było przez pocztę telefon został wywieszony 30 listopada i musiałem usunąć go na CDD poczty w moim mieście 23 grudnia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybył w 13 dni, a w dni powszednie było 9. Zamówienie przybyło bez żadnej awarii. Słuchawka ma dobry dźwięk, grób jest świetny, słuchawka pasuje idealnie, jednak ma deley w grach głównie, jeśli jest strzelanie, ale reaguje bardzo dobrze, do oglądania i słuchania muzyki, połączenie super łatwe, Możesz wykonywać takie funkcje jak: zwiększenie/zmniejszenie, pauza/play, włączanie/wyłączanie, wywołanie pomocy Google, na samym telefonie przez ekran dotykowy, który posiada.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Przybył dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy. Pakowanie wszystko w porządku, a teraz uszkodzenie opakowania produktu. Elegancki stylowy design i intuicyjne użytkowanie, mój telefon ich nie pamięta, ale myślę, że to problem z telefonem. Jakość dźwięku jest dobra, a bateria wystarcza na dodatkowe ładowanie, gdy jest przechowywana w obudowie. Świetna cena za to, co są bardzo szczęśliwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    W tej cenie jakość jest świetna! Świetny dźwięk, jeszcze lepszy bas. To chyba najgłośniejsze telefony, jakich używałem. Czas baterii nie jest zły, może trwać około 3-4 godzin i można je naładować w walizce co najmniej 4 razy. Możesz zrobić wszystko z nimi, ściszyć głośność i w górę, odbierać i rozwieszać połączenia, zmieniając piosenki, klikając na powierzchnię słuchawek. Jest to jednak dość czułe i czasami staje się trochę frustrujące, jak np. gdy chcesz umieścić słuchawkę w uchu, czasami anuluje muzykę, a nawet wzywa asystenta Google/Siri. Jeśli chodzi o to, może być użyty do treningu, nie upadnie tak łatwo, użyłem go do biegania i poszło dobrze. Jednak jeśli chodzi o to, że są naprawdę dobre izolują dźwięk, kiedy stoisz w miejscu lub idziesz, kiedy biegnę, mogę spaść dźwięk wiatru i jest to trochę irytujące. Podsumowując. Zawodowe Bardzo elegancki, ładny zbudowany, świetny dźwięk i bas, niska cena, można kontrolować potrzebne dotykając powierzchni, może być stosowany do treningu, odporny na wodę. Średnia rzecz Czas baterii, mikrofon (nie ma dobrej jakości do usłyszenia) Wady Bardzo czuły na Kontrola, podczas gdy w dużych prędkościach/wietrznych miejscach można usłyszeć wiatr przechodzący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    The Lenovo LivePods 1 are a good alternative for those who do not have the money or do not want to spend it on expensive earbuds. Although its good sound and bass quality it has some downsides. The first one is that the mic is not that good making it not suitable for phones calls and the other one is that is has some delay in videos. For a earbud at this price range it offers good quality. I am happy with the product! It arrived in 18 days!! (Earlier than expected)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetne słuchawki. Doskonała jakość do słuchania muzyki i dźwięku. Jakość audio nie jest tak dobra dla rozmów telefonicznych. Dźwięk jest trochę stłumiony. Puszka jest bardzo kompaktowa, posiada port ładowania USB-C na dole. Ale słuchawki mogą być trochę trudne do usunięcia ze sprawy. Biorąc pod uwagę cenę i jakość, nie stanowi to problemu. Kontrola dotykowa działa świetnie, ale może podjąć kilka prób, aby przyzwyczaić się do niej i nauczyć się funkcji. Powtarzam, to nie jest problem. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Produkt poddany testowi. Sprawdzam telefon. Ma dobry dźwięk i jest głośny, pasuje bardzo dobrze do ucha. Zajęło to krótki czas, mniej niż 1 miesiąc, był dobrze zapakowany. Pierwsze zamówienie zostało skradzione, ale poczta dostarczyła je do „dostarczenia", ale kiedy rozmawiałem z personelem Banggood, został skierowany do mnie inny i przybył w ciągu mniej niż 1 miesiąca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 224
    • Ft7 630
    • Ft11 232
    • Ft8 010
    • Ft12 211
    • Ft14 881
    • Ft15 198
    • Ft14 207
    • Ft16 791
    • Ft9 920
    • Ft8 671
    • Ft8 324
    • Ft14 537
    • Ft11 827
    • Ft5 697
    • Ft10 684
    • Ft10 902
    • Ft7 267