Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    nice nice good delivery time picture quality is great.with the fengmi 100” at daylight better only problem I have is with the Sonos arc… who can help me?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przyleciał w 14 dni z Chin. Wszystko jest idealne. Rekomendowane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Produkt jest wadliwy, problem optyczny na górze obrazu, który jest rozmyty pomimo regulacji ostrości, czeka na rozwiązanie w obsłudze klienta, który nie bierze mnie poważnie. Jestem teraz bardzo rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Otrzymane po 40 dniach bez żadnych informacji ani obsługi klienta pomimo moich powtarzających się żądań . (Nie jestem VIP-em, to dlatego nie dostałem odpowiedzi?). Sam produkt jest bardzo estetyczny, jest bardzo dobrze zapakowany (ważny na podróż do Europy z Hongkongu). Jakość obrazu na rdv. /by być kontynuowana. Wycofuję gwiazdę dla usługi posprzedażnej, która do tej pory nie istniała i brak gwarancji europejskiej.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Dobra maszyna, dźwięk jest dobry, ale podłączyłem mojego Harmanna Kardona. Możesz dodać netflix, ale musisz podłączyć mysz, aby wybrać film. Mam test Prime, ale nie działa, więc muszę znaleźć inny APK, który użyje Playstation. O zdjęciu : To bardzo ładne, zamówiłem ekran z tej strony internetowej : BlitzWolf® BW-VS3 ALR Czarny projektor Ekrany 4K UHD Anti-Light Reflection 100-calowy Ultra Narrow Brightness Kompatybilny dla wszystkich projektorów laserowych UST dla XIAOMI FENGMI WEMAX i obraz jest idealny. Jeszcze nie przetestowany w 4K, bo chwilowo nie mam mediów, ale 1080P jest niesamowity. Polecam ten beaper, ale dobry ekran jest obowiązkowy, jeśli chcesz mieć dobre zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dostawa znacznie szybciej niż oczekiwano, trzy tygodnie. Pod wrażeniem jakości obrazu w projekcji na białej ścianie. Zamierzam kupić ekran Lumen, ponieważ chcę zmienić punkt projekcyjny, ale jasność jest taka, że szorstkość jest wygładzona. Trochę zaniepokojony stroną „prawdziwych ruchów", gdzie wszystko wygląda jak filmy dokumentalne, ale mam ten sam problem ze współczesnymi telewizorami. Może znajdę sposób, by zmniejszyć efekt, jeszcze na niego nie spojrzałem. Nie można zainstalować Netflix próbuje wiele różnych apks. Skończyło się na zakupie Amazon Firestick, polecam zrobić to tak szybko, jak zamówisz Banggood, aby cieszyć się tak szybko, jak tylko otrzymany. Arte, Francja TV, Netflix Amazon Prime w trybie „prostym" W końcu, wyjątkowe doświadczenie, jest to naprawdę przyjemne do oglądania na bardzo dużym ekranie, znacznie mniej męczące. Trochę rozczarował mnie dźwięk, który uważam za zbyt niski. Nie badałem możliwości podłączenia mojego Bose'a czy coś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    W SDR wszystko idzie doskonale kolorystycznie. W HDR przez satelitę C+ (Hlg?), to jest trudniejsze lub niemożliwe do naprawienia, cóż, jak dotąd nie byłem w stanie! Nie mam żadnych problemów z jasnością / kontrastem, ale dla kolorów, to jest bardzo delikatne. Na przykład ceny F1, nie mogę nic zrobić. Oprócz tego wszystko idzie bardzo dobrze, jest nawet wyposażony w zoom o 60/100%, który pozwala prawie na przejście z formatu 16/9 do formatu 2,35/2,39. Brakuje 10% i zobowiązuje się umieścić go niżej i dalej od ekranu, ale dla amatorów i pod warunkiem, że ma format 2,35/2, jest wyjątkowy! Aktualizacja HDR, HLG może rozwiązać mój problem? Do zobaczenia wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Mon premier achat avec succès. Mon colis est arrivé comme prévu sans problème. Le vidéoprojecteur est d'une qualité exceptionnelle. Je vous le recommande !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Świetny obraz. MEMC w trybie średnim czyni cuda. Świetny produkt. Dźwięk jest również doskonały.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Obrazy są świetne i dźwięk jest identyczny, ale pilot jest bardzo zły. Opcje konfiguracyjne są również bardzo słabe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$92.99
    • US$255.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$79.99
    • US$194.99
    • US$152.99
    • US$72.99
    • US$94.99
    • US$639.99