Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Ładna klasyczna i prosta gra wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Jest mniejszy niż się spodziewaliśmy. Możesz być standardowy mini usb do zasilania z wifi box, na przykład, lub możesz odtwarzać to w telewizji samochodowej.. Obraz i dźwięk gier jest jak pamiętam :) bardzo dobre jak na swoją cenę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Dobra konsola, tylko długo się zbliża.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Wspaniały, mały emulator. Pracuje w telewizorze Samsunga. To coś jest malutkie i lekkie, prawie delikatne. Wyłącza zasilanie USB ze slotu USB. Kolekcja gier musi być każdy Atari i NES 1 kiedykolwiek wykonane, o wiele za dużo gier do wyboru, szczególnie dla małych dzieci. W innym wypadku wygląda na dobrą jednostkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dotarło na czas, działa świetnie. I to był późny prezent dla mojego małego kuzyna i był zachwycony. Dziękuję bardzo za sprzedanie mi tego produktu. Przepraszam, że nie zrobiłem zdjęcia, kiedy to przyszło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jak opisano. Szkoda, że musisz zresetować konsolę za każdym razem, gdy chcesz zmienić grę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    No me ha llegado nada como pueden decir que resibi su producto si no me lo han entregado por favor revisen o donde puedo reclamar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Duża różnorodność gier! Definicja całkiem ok, miał problemy/błyski z niektórymi urządzeniami. Nie wszystkie jednak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo zabawne dla dzieci, wiele klasycznych gier. Pozycja 100% zgodnie z opisem. Mini ładowarka usb w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 450
    • Ft3 673
    • Ft124 127
    • Ft38 191
    • Ft40 435
    • Ft124 127
    • Ft26 303
    • Ft190 967
    • Ft19 352
    • Ft44 556
    • Ft35 008
    • Ft31 825
    • Ft40 435
    • Ft12 410
    • Ft38 191
    • Ft16 834
    • Ft16 907
    • Ft9 921