Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2019

    Good product, I've tested smart hub integration and it works perfectly. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2018

    Good, working fine, add to Vera plus no problem , flash in red colour, small and nice, good quality , size similar to fibaro sensor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    It works perfectly! Integration with the Hubitat immediate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Detekcja ruchu i pomiary temperatury (temperatura niezbyt często aktualizowana) działają doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szybka dostawa! Działa prawidłowo! W asystentce domowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Świetnie, pracuje z asystentem domowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    On jeedom I had absolutly no problems to install include and adjust. I am just using it for presence detection as alarm so I don't use the many other functions available like lux and so on. After a little adjustment of sensitivity reduced not to detect my dog I am very glad with it. The alarm scenario sends a mail on gmail if condition of widget is set to high and this equipment sends a high. A neo coolman plug switches a horn to on for 5 minutes so the intruder gets thick and runs away.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Świetny produkt, czujnik ruchu, temperatura i luks, ma również poziom baterii. Można również ustawić wiele funkcji na i off i poziom czułości. - Z baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Détecteur de présence et de luminosité Wave ; j'en ai un en fonctionnement depuis un an environ et la pile fonctionne toujours. Petit et surtout compatible jeedom . Je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2018

    Article qui semble de belle facture, d'après les diverses lectures semble assez facilement configurable. Il ne reste plus qu'à les installer pour confirmer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 011
    • Ft9 987
    • Ft10 835
    • Ft5 228
    • Ft11 186
    • Ft9 088
    • Ft16 781
    • Ft7 868
    • Ft13 923
    • Ft1 850
    • Ft12 107
    • Ft2 722
    • Ft2 861
    • Ft2 794
    • Ft2 794
    • Ft5 041
    • Ft9 079
    • Ft7 868