Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2021

    Nie ma kartonowego pudła, cofnął protokół dezynfekcji... Nie wiem, co to za maszyna, to jest z drugiej ręki, że zwróciłem kogoś i zostałem włożony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Bom pela embalagem ela veio muito bem organizada. demorou um pouco para chegar mais foi vendida muitas . agora é montar e testar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Całkiem dobry produkt, jak w opisie. Bardzo łatwa w użyciu aplikacja, ale kiedy próbowałem zainstalować witrynę ♥ E nic się nie stało, gdy klikniesz na pobranie. Musiałem pobrać program i sterowniki na stronie osób trzecich. Poza tym jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przyszły dobrze zapakowane. Mężowi już się udało. Szybko zmontuj i wystartuj. Do Odessy dotarł 10 grudnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Maszyna działa lepiej niż myślałem. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Dzięki Bangood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Niesamowity produkt!! Otrzymuję go bardzo szybko i natychmiast zacząłem grawerować... Bardzo łatwy w obsłudze za pośrednictwem telefonu komórkowego lub pc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Entrega a tiempo, el láser es de menos de lo que d8ce el enunciado, para los que no entendemos, los 20w son de entrada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Perfekcyjne nagranie... Jest trochę powolna, musi być cierpliwa z powodu opóźnienia, wszyscy zastanawiają się, czy zużywa dużo energii... Poczekajmy na rachunek RSS Produkt dostarczony przed terminem 👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Jako pierwsze zdjęcie bardzo mi się podobało! Próbowałem z komórką i wszystko było super! Teraz muszę to tylko roztopić w testach, żeby się dowiedzieć! Przybył 8 dni temu z czeskiego Salonik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Świetny produkt! doskonała wydajność! Łatwy montaż, bezpieczny pakiet! Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.99
    • US$639.99
    • US$259.00
    • US$503.49
    • US$599.00
    • US$1,299.99
    • US$669.00
    • US$299.99
    • US$349.99
    • US$1,099.99
    • US$199.99
    • US$269.99
    • US$159.00
    • US$254.99
    • US$499.99
    • US$699.99
    • US$179.99
    • US$549.00