Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Komentarz turecki znajduje się poniżej. Język angielski: Zostałem wybrany do ubezpieczenia podatkowego i w ciągu 11 dni do mnie, to był najszybszy Banggood handel dla mnie. Jakość budowy nie jest najlepsza, jak niektóre śruby dołączone bez pralki, kiedy przeciwległa śruba ma jeden, ale nie jest to dla mnie duży problem. Jego aplikacja mobilna naprawdę dobrze działa na pragnienie w mojej opinii jest lepsza niż aplikacje komputerowe, kiedy po prostu chce się rzeczy. Jeśli chcesz wyciąć niektóre myśl, że lepiej będzie używać aplikacji komputerowej, może również otworzyć pliki dxf. Jeśli chodzi o moc, często używam 5% energii laserowej, ponieważ nie działa na 0% do 4% zakresu, a 5% mocy wystarcza mi, by pragnąć większości rzeczy. Używam tylko 0 mocy, kiedy chcę mieć ochotę na szkło albo chcę wyciąć trochę pianki. Jest naprawdę potężny, można niemal pragnąć każdego myślenia oprócz metali jego 10/10, jeśli chodzi o łakocie Ale jeśli planujesz wyciąć trochę balsy i innych materiałów, musisz często zmieniać ostrość dla każdego zakrętu Foa precyzyjne cięcie, ponieważ przy przecięciu jakiegoś drewna lub sth trzeba użyć kilku obrotów, przynajmniej dlatego, że jest to tylko 5.5w mocy lasera. - Jeśli twoim głównym celem jest przełknięcie tej maszyny naprawdę działa idealnie. - Jeśli twoim głównym celem jest wycinanie różnych materiałów więcej niż 3 mm, musisz iść na „mo' poah!" Turecki Maszyna wskazuje, że pochodzi z Chin jako jakość produkcji, ponieważ niektóre śruby mają znaczek wewnątrz, a niektóre śruby na zewnątrz. Niektóre śruby mają pełną symetryczną skalę, ale nie mają nawet znaczka. Ale maszyna działa tak, jak powinna. Zwykle ustawiam 5% mocy na oparzenia powierzchniowe, bo laser spada o 4%, a poniżej. Polecam program komputerowy, idealny do palenia aplikacji mobilnych i do cięcia etatów. Jeśli myślisz o zakupie maszyny do spalenia w ogóle, możesz mieć ją z zamkniętymi oczami. Jednak, jeśli planujesz zrobić więcej pracy cięcia powyżej 3 mm, zalecałbym więcej mocy Przepraszam, że skróciłem to z powodu limitu znaków.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Doskonały produkt. Bardzo łatwy w montażu. Jedynym minusem jest to, że nie ma przewodnika użytkownika. Będziesz musiał szukać wszelkich informacji na stronie internetowej i youtube. Przesyłka była bardzo szybka. Przybycie zajęło około 20 dni. Zostałem obciążony przez celników, jednak byłem zwrotem, ponieważ zawarłem ubezpieczenie taryfowe.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    1-) Wyjąłem ubezpieczenie celne i wysyłkowe produktu. 2-) Nie mogłem śledzić każdej fazy, ale dostawa została wykonana w 12 dni. 3-) Produkt podany na zdjęciach. Pięknie zapakowane i nietknięte. 4-) Jest prosty do zainstalowania. Na YouTube dostępne są filmy instalacyjne. 5-) Wolałem to ze względu na funkcję Bluetooth. Pierwsza próba była dobra. To było szybkie i dobre. Polecam. Uwaga: Do tej pory nie doświadczyłem żadnych problemów celnych.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    przybył w 24 dni bardzo dobre opakowanie, jeden z orzechów nie miał nici, ale działa super, Android jest naprawdę łatwy do skonfigurowania i jego niesamowite, jak szybko jest go złożyć i zacząć grawerować od razu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo zadowolony z lasera, chociaż aplikacji mobilnej nie mogę go uruchomić, z wielkiego komputera, bardzo precyzyjne nawet z bardzo małych rzeczy, szybko wysłać, polecam 👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Urządzenie działa dobrze, jak opisano w dokumentacji. Ale nie ma ochrony przed promieniowaniem laserowym bezpośrednio w pobliżu źródła. Ponieważ promień tego lasera jest z zakresu ultrafioletowego, możliwe jest do urazów siatkówki oczu lub podrażnienie skóry przez załamane promieniowanie. Dlatego bardzo pożądane jest, aby dla urządzenia pudełka robocze „box", w którym można dodatkowo umieścić kilka chłodników do dodatkowej wentylacji, że laser nie zakłóca dymu, a produkty spalania nie osadzają się na obiektywie. (z tego powodu optyka może być zepsuta wystarczająco szybko). Uwaga! Z jakiegoś powodu na paczce nie było ceny poniżej kosztów i z tego powodu były problemy z celnikami, nie spodobały się koszty i poprosiły o przesłanie zrzutów ekranu zamówienia z witryny. Z opóźnieniem paczek na 9 dni podczas kontroli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Dostarczenie produktu zajęło około 16 dni. Dlatego złamałem 1 gwiazdkę. Przybył do Antalii w ciągu tygodnia od wywiezienia. Co do produktu, doskonale nadaje się do amatorskiego przetwarzania. Tnie materiał ze sklejki 4 mm na 5 lub 6 okrążeń. Ogólnie nie jest źle, ale obszar pisania jest za mały. Jeśli chcesz pracować na błyszczących powierzchniach, takich jak metal itp., zapomnij o tej maszynie. Ledwo drapie metal. Wygląda tak lekko. Można uzyskać obraz tylko przez zdrapywanie farby z malowanego metalu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Nie ma kartonowego pudła, cofnął protokół dezynfekcji... Nie wiem, co to za maszyna, to jest z drugiej ręki, że zwróciłem kogoś i zostałem włożony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo proszę o szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Bom pela embalagem ela veio muito bem organizada. demorou um pouco para chegar mais foi vendida muitas . agora é montar e testar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.00
    • US$199.00
    • US$419.99
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$259.99
    • US$499.99
    • US$329.99
    • US$199.00
    • US$229.99