Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 15:11:20

    Eccezionale. Spedizione ultra veloce, oggetto ricevuto dopo solo 6 giorni dall’ordine. Imballaggio perfetto. L’oggetto corrisponde perfettamente alla descrizione e ha prestazioni superiori alle aspettative. Facile il montaggio, istruzioni semplici, software migliorabile, ma svolge le sue funzioni egregiamente. Necessita di calibrazioni attente a seconda del materiale da incidere. Le incisioni sono precise e senza sbavature. Incide anche i supporti in alluminio! Allego foto e video. Sono molto

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-06 06:56:07

    Absolutely amazing precision engraving on wood. It's much better than I expected Highly recommend it!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-30 04:25:06

    Amazing great porduct ,working perfect,easy use,I recommend :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-18 07:17:06

    Facile à monter et à utiliser. Rapide, très précise, grave et découpe, elle peut faire des dégradés. j'ai dû télécharger leur version de Inkscape pour récupérer les 2 fichiers laserengraver pour avoir l'extension fonctionnelle dans ma version de Inkscape.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-04 07:27:01

    came in 13 days to Istanbul, 1200 tl all expenses i’m happy. hope can use dxf formats for smooth cuts

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-25 09:38:50

    perfect

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 04:37:34

    Good product, very interesting and easy to use. Excellent and precise engraving. The only complaint is that I've waited two months for my address to arrive.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 11:36:10

    Just arrived today. Great and safe package. Already tried it and it works perfectly. This is my warm recommendation for all of you who just starting with this subject.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>