Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-13 14:43:54

    ürün güzel ve kaliteli. zamanında teslimat.

    Komentarze (5)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 11:02:25

    Spedizione rapida! Collegata, regolato messa a fuoco e subito messa all’opera. Facile e rapido. Buon prodotto!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-07 01:43:17

    I ordered this engraver 3 weeks ago and I receveid it very fast, 12 working days. I was suprised with the quality of the tool. I spent US$45.89 and the material used is very good. Moreover, the product works very good (you can see it on my picture) The quality is very high and it is suitable for many application. Laser power is tunable very easily and it allows an high accurancy in carving different materials.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 16:46:47

    really surprised with this little unit! good quality and good results. even engraved my name on a banana!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-24 20:56:21

    Fantastic machine. Easy to use.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-23 16:02:44

    Non male per il prezzo pagato! La struttura è robusta. Il laser è un po' rumoroso, ma fa il suo lavoro. il software è semplice e intuitivo. Lo consiglio per piccole incisioni e lavori di hobbistica

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-02 06:10:50

    El equipo tiene muy buena apariencia, se ve bien construido y bien embalado, el software hay que bajárselo de internet, aunque en cualquier microsd cabría son 55 mb. El software es fácil de instalar y usar y enseguida te haces con el. El funcionamiento es bueno y solo he tenido que ajustar el foco un poco, el área no es muy grande pero para manualidades sirve perfectamente. Lo que más me gusta es el protector que trae la para la vista, ¿Donde puedo encontrarlos para comprarlos? podría tapar

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 11:38:04

    teşekkürler ilk çalışmam tavsiye ederim

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 24  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>