Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Kilka testów o masie 5000mW nie dało oczekiwanych wyników. Z tego zakresu, muszę przejść bez problemu z CNC. Produkt jest dobrze wykończony, z adapterem i konwerterem dla wtyczki UE. Świetnie, pierwsze testy. Ponadto, jest z odpowiednimi szkłami, ponieważ gęstość światła jest naprawdę wyższa. Nigdy nie możemy powiedzieć tego dość... Uwaga na oczy... Powierzchnia pracy nie jest idealnie płaska i może czasami odbijać promieniowanie, uszkodzenia byłyby nieodporne na wzrok. Przy tej mocy już dawno opuściliśmy scenę zabawek!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Laser jest dobry. Przetnij 3mm sklejkę w 2-3 przełęczy. Jedynym problemem była torebka, ponieważ dywersyjna cena różni się od rzeczywistej ceny zakupu. Może nie rozumiałem tego systemu reklamowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Świetnie działa z grbl i tarczą arduino. Również nadawca lasergrbl i Lightburn. Łatwy montaż i potężny laser.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze otrzymany po 1 miesiącu bardzo dobrze zapakowany na stronie wydajności skomentuję, kiedy go zainstalowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Przykładowa dostawa. Nie da się go nawet dostarczyć szybciej. Pozdrowienia dla tej firmy Banggood, ✌️✌️✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Ten laser działa bardzo dobrze. Soczewka optyczna nie jest najlepsza w skupianiu lasera, ale po rynku mody działają lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

     Zestaw laserowy, idealne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Idzie świetnie. Jestem na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Doskonały laser, jest wystarczająco silny!!! Zainstalowałem to na grawerze diy, wszystko było proste. Chciałem laser do cięcia drewna 3 lub 4 mm i grawerowania... to jest tak napisane!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Otrzymałem element jakiś czas temu, dobry produkt, pełna moc, z adapterem łatwym dla innych typów lasera, zewnętrzna deska może być regulowana ręcznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft47 781
    • Ft36 631
    • Ft6 986
    • Ft14 380
    • Ft4 043
    • Ft4 778
    • Ft8 458
    • Ft41 409
    • Ft6 368