Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    Dostarczone na czas, zgodnie z zapewnieniem. Skrzynka miała znaki przeładunkowe, ale w środku wszystko było bezpieczne. Posiada dobrą książkę manualną, choć obsługa tego wydaje się bardzo prosta. Wprowadzono do laptopa i został wykryty szybko i automatycznie zainstalowany sterownik. Występuje jako G06-BT w menedżerze urządzeń okien. Jak tylko włączy się słuchawkę, po włożeniu dongle do laptopa USB, powiedział, że podłączony. wszystko gotowe! Jakość dźwięku jest znakomita. Najlepsze, co ostatnio słyszałem, to bezprzewodowe słuchawki. Wielkie rozdzielenie instrumentów w muzyce trance. Czuje się komfortowo w uszach. Trochę masywny w wyglądzie i lekko ciężki, ale chyba żaden z tych segmentów nie jest mniejszy ani lżejszy. Jakość mikrofonu, jeśli jest dobra, jak według raportów słuchaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Sluchawki sprawne. Jakosc mikrofonu jest niska. Ale wystarczajaca. Po podlaczeniu do kopmputera odrazu wszystko instaluje. Zdziwila mnie jakosc muzyki sluchanej na tych sluchawkach. Jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Testuję moje słuchawki przez 3 dni i mogę gorąco polecić tutaj cenę... Dźwiękoszczelność 8/10 może być lepsza, ale tutaj cena na pewno nie. Dźwięk 7.1 10/10 Splendor Komfort 9/10 na początku przesuwanego elementu, ale można go dostosować. Latencja 10/10 Żywotność baterii do tej pory 3 dni i nadal działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Przyjechał za 18 dni do Rio de Janeiro bez opłat. Wyglądam na wykończone i z bardzo dobrym, ostrym i poważnym audio, tylko MIC, który może się poprawić!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Dobra jakość produktu, ale pudełko jest uszkodzone, dobra obsługa i tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Very tidily packaged! well worth the buy and the sound is great, For a cheap price you can’t argue much better than my old one, Very recommended a++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Byłem pozytywnie zaskoczony. Sprawdź moją szczegółową analizę na kanale Mouse Lab

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Pudełko przybyło ugniatane przed terminem, a produkt jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    The product meets expectations, comfortable good sound. Delivery was fast and smooth, even between the holidays. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Telefon przybył dość szybko sprzedający i bardzo uważny produkt i spektakularny kochał telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$29.69
    • US$29.99
    • US$34.09
    • US$28.59
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$30.99
    • US$19.79
    • US$14.99