Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Dobra i ładna, jakość jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • August7
    CD
    28/02/2019

    Ce NB35 Arm Microphone stand Flexible Mobile Microphone-Support est un vrai gadget de plaisir. Je viens de le recevoir et tester finalement il est super et je le conseille vivement à tous ceux qui veulent faire un travail de pro dans le recording.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Świetna jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2018

    Solid Microphone Stand useful for my BM800 Mic I like it thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2018

    A ce prix là ça fait carrément le job, ça tient pas mal de poids sans bouger, après côté vibrations forcément c'est pas le must.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobra jakość budowy, obszary do poprawy: - Śruba montażowa mikrofonu jest plastikowa - Brak klipsów do kabla prowadzącego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Produkt w dobrym stanie. Głównie tak, jak na zdjęciach. Może być nieco bardziej wytrzymały i zawierać „podkładkę".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały do korzystania z mikrofonu również. Może użyć go po próbie i usunąć z drogi, gdy nie jest używany :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Dobry stojak z pancerza, należy pamiętać, że go używa, jeśli chodzi o grube biurka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobre artykuły, jednak ubolewam nad brakiem filtra antypopowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,443
    • Ft6,836
    • Ft9,914
    • Ft14,018
    • Ft9,572
    • Ft3,075
    • Ft8,888
    • Ft6,836
    • Ft2,378
    • Ft8,391
    • Ft2,593
    • Ft7,147
    • Ft10,598
    • Ft14,298
    • Ft6,836
    • Ft9,914
    • Ft6,152
    • Ft256,942