Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Bardzo dobry produkt przyszedł wszystko w porządku i dobra pogoda polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dobra i ładna, jakość jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • August7
    CD
    28/02/2019

    Ce NB35 Arm Microphone stand Flexible Mobile Microphone-Support est un vrai gadget de plaisir. Je viens de le recevoir et tester finalement il est super et je le conseille vivement à tous ceux qui veulent faire un travail de pro dans le recording.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Świetna jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2018

    Solid Microphone Stand useful for my BM800 Mic I like it thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2018

    A ce prix là ça fait carrément le job, ça tient pas mal de poids sans bouger, après côté vibrations forcément c'est pas le must.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobra jakość budowy, obszary do poprawy: - Śruba montażowa mikrofonu jest plastikowa - Brak klipsów do kabla prowadzącego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Produkt w dobrym stanie. Głównie tak, jak na zdjęciach. Może być nieco bardziej wytrzymały i zawierać „podkładkę".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały do korzystania z mikrofonu również. Może użyć go po próbie i usunąć z drogi, gdy nie jest używany :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    ong (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 265
    • Ft9 432
    • Ft5 082
    • Ft40 882
    • Ft5 809
    • Ft9 551
    • Ft8 803
    • Ft3 699
    • Ft2 903
    • Ft7 592
    • Ft5 658
    • Ft7 545
    • Ft16 980
    • Ft6 287
    • Ft7 859
    • Ft14 873
    • Ft11 067
    • Ft20 125