Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Jestem taka szczęśliwa, że po prostu przyjechała i od razu spróbuj. To działa fantastycznie. Dziękuję i zajęło tylko 15 dni, żeby go zdobyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, żeby spróbować 😊☺☺💕

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    o doskonałej jakości produkt doskonałości

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    DOSKONAŁY PRODUKT... Sprzedałem 2 i klient jest zachwycony. Jako inżynier audio/elektroniczny są one świetne dla odbiornika non-różnorodność, przeznaczone do wykorzystania w bliskiej odległości od nadajnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Świetny projekt...wyglądający & budowa. Jako inżynier audio i radia jestem wybredny. Cena jest bardzo dobra. W tym momencie nazywam to znakomitym projektem i wartością produktu. Dostosuję ten przegląd do potrzeb po próbach w terenie w tym tygodniu. R. Szer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Świetny dodatek do mojego sprzętu dźwiękowego, zwłaszcza podczas gry w mniejszym miejscu. Poleciłbym je każdemu, kto jest zainteresowany systemem bez rąk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    מוצר מעולה ויעיל מאוד! ממליץ לכולם! איכות שמע מעולה מאוד. מוצר קטן עדין וטוב. בהצלחה!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dobra jakość, ale ma dużo hałasu przy wyjściu mikrofonu. Próbowałem z innymi mikrofonami, ale tak samo. Jest to dobre dla prostych prac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Podoba mi się to, kwaltät za cenę bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.06
    • US$21.99
    • US$32.19
    • US$27.71
    • US$70.44
    • US$49.99
    • US$25.40
    • US$55.43
    • US$72.75
    • US$51.99
    • US$62.99
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$63.51
    • US$33.48
    • US$47.99
    • US$31.99
    • US$61.20