Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(246)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(246)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    Świetna maska gazowa i gogle do malowania i majsterkowania. Dostępny jest w markowym pudełku kartonowym z następującymi elementami: - Ciało maski gazowej z wygodnymi gumkami - Dwa zdejmowane wkłady filtracyjne, które mogą być wyposażone w dołączone filtry (można użyć filtra w zasadzie specyficznego) - 8 filtrów do cząstek i proszku (4 zestawy) - 1 zestaw zapasowych złączek z tworzywa sztucznego, do gumki. 1 jest już zamontowany. - 1 gogle ochronne - Instrukcja - Szybki przewodnik, jak zamontować i odmontować wkład filtrujący Maska jest bardzo miękka i wygodna. Zawory działają prawidłowo i łatwo jest nosić i oddychać w masce. Brak nieprzyjemnego zapachu nowego plastiku, a co najważniejsze, nie muszę już wybierać, czy chronić moje płuca czy oczy. W rzeczywistości zawsze doświadczyłem, że moje stare okulary ochronne stają się mgliste, nosząc maskę z filtrem (K95 lub podobne). To był problem podczas szlifowania i malowania. Dzięki tej maski / gogle problem jest rozwiązany teraz. Naprawdę radzę kupić jeden z nich i chronić oczy i płuca od teraz, tak jak ja, i cieszyć się bezpieczniejszym DIY hobby Poniżej znajdziesz szczegółowy obraz każdego przedmiotu, dzięki czemu możesz go ocenić przed zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Wydaje się dobrym produktem, zajęło to trochę czasu, chociaż zamówienie zostało wykonane z europejskiego magazynu, ale może to być nasze ELTA. Wygląda dość jakościowo, okulary są naprawdę dobre, ma zapasowe filtry. Te 14 euro, które mam w ofercie jest więcej niż warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Doskonała maska, bardzo niska cena. To jest z dobrego materiału. Paczka dotarła nietknięta, wysyłka około 12 dni, a ja jestem na wyspie, bardzo szybko. Maska dobrze pasuje, twarz, nos dla tych, którzy chcą jednoczęściową maskę. Nie jestem częścią zespołu banggood, jak wielu uważa i waha się kupić. Jeśli muszę kupić maskę, która w moim kraju kosztuje więcej niż 30 euro, a tutaj płacę 10 euro z wysyłką w cenie. To jest inna sprawa, chciałbym wiedzieć, dlaczego w moim kraju są ludzie innej narodowości, którzy pracują 16 godzin dziennie, a ja jestem bez pracy i wiesz, o jakim kraju mówię, Nie mówię tego, bo ktoś może cię obrazić. Chciałem powiedzieć, jak to możliwe, że Banggood sprzedaje doskonałe produkty po bardzo niskich cenach, podczas gdy ich ludzie w naszym kraju pracują 16 godzin, a ja nawet nie wiem, jak można wyprodukować taką dobrą maskę w niskich cenach. Bardzo dobra drużyna w Banggood. I jeśli masz jakąś pracę zdalną, chętnie ci pomogę. Znam tylko jeden język i nie jest to angielski, lubię elektronikę. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Odpowiednie opakowanie, pełne z filtrami i filtrami wstępnymi, a także zapasowe wąsy, że nawet oryginalne 3M były kiedyś uszkodzone. Chociaż maska jest dobra i nie rozmywa się, jest warta więcej niż 10 euro, które daliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    To jest dobre na kurz. Jest w pudełku, a mimo to część maski była trochę pognieciona na siodle nosa. Po małym masażu, było dobrze. Okulary ochronne są również dobre dla osób w okularach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Po kilku minutach cięcia szlifierką kątową i czyszczenia gruzu... Taka różnica między nowym a używanym filtrem wstępnym. Ponieważ masz gogle ochronne i respirator w tym samym czasie, nic nie widać przez gogle przez mgłę podczas kilku oddechów. Cóż, ta maska jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyjątkowa cena za jakość produktu. Doskonałe materiały, pudełko dobrze chroni, ponieważ odbiór bez żadnych uszkodzeń (ani do pudełka, a zwłaszcza do maski). Polecam bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Pasuje łatwo, ma dodatkowe części, przyszedł szybko, opakowanie było trochę szorstkie, ale w środku wszystko było nienaruszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Greitas pristatymas. Gerai priglunda prie veido. Apsauginius akinius galima dėvėti nešiojantiems akinius. Jei akiniai ne ypatingai dideli, tai tinka kuo puikiausiai .Puiki apsaugos priemonė dirbant su medžiu, apsaugo nuo medienos dulkių. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobry produkt, jestem z niego zadowolony! Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, nie do pobicia! Bardzo szybka dostawa, zapasy PL otrzymane w ciągu 4 dni od momentu zamówienia! To może być trochę większe w porównaniu do mojej 195cm wysokości, ale nie jest to niewygodne!Ogólnie jestem zadowolony, mogę tylko polecić!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$2.48
    • US$26.57
    • US$11.99
    • US$64.39
    • US$15.99
    • US$25.40
    • US$10.34
    • US$299.99
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$57.49
    • US$169.04
    • US$136.28
    • US$597.99
    • US$33.34
    • US$44.99