Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(281)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(281)
    • 5 Star(268)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Bardzo dobra jakość materiału. To, co widzisz na zdjęciach, jest prawdą. Dobre opakowanie.To jest warte swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Świetna maska gazowa i gogle do malowania i majsterkowania. Dostępny jest w markowym pudełku kartonowym z następującymi elementami: - Ciało maski gazowej z wygodnymi gumkami - Dwa zdejmowane wkłady filtracyjne, które mogą być wyposażone w dołączone filtry (można użyć filtra w zasadzie specyficznego) - 8 filtrów do cząstek i proszku (4 zestawy) - 1 zestaw zapasowych złączek z tworzywa sztucznego, do gumki. 1 jest już zamontowany. - 1 gogle ochronne - Instrukcja - Szybki przewodnik, jak zamontować i odmontować wkład filtrujący Maska jest bardzo miękka i wygodna. Zawory działają prawidłowo i łatwo jest nosić i oddychać w masce. Brak nieprzyjemnego zapachu nowego plastiku, a co najważniejsze, nie muszę już wybierać, czy chronić moje płuca czy oczy. W rzeczywistości zawsze doświadczyłem, że moje stare okulary ochronne stają się mgliste, nosząc maskę z filtrem (K95 lub podobne). To był problem podczas szlifowania i malowania. Dzięki tej maski / gogle problem jest rozwiązany teraz. Naprawdę radzę kupić jeden z nich i chronić oczy i płuca od teraz, tak jak ja, i cieszyć się bezpieczniejszym DIY hobby Poniżej znajdziesz szczegółowy obraz każdego przedmiotu, dzięki czemu możesz go ocenić przed zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    To jest dobre na kurz. Jest w pudełku, a mimo to część maski była trochę pognieciona na siodle nosa. Po małym masażu, było dobrze. Okulary ochronne są również dobre dla osób w okularach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobry produkt, jestem z niego zadowolony! Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, nie do pobicia! Bardzo szybka dostawa, zapasy PL otrzymane w ciągu 4 dni od momentu zamówienia! To może być trochę większe w porównaniu do mojej 195cm wysokości, ale nie jest to niewygodne!Ogólnie jestem zadowolony, mogę tylko polecić!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Wydaje się dobrym produktem, zajęło to trochę czasu, chociaż zamówienie zostało wykonane z europejskiego magazynu, ale może to być nasze ELTA. Wygląda dość jakościowo, okulary są naprawdę dobre, ma zapasowe filtry. Te 14 euro, które mam w ofercie jest więcej niż warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyjątkowa cena za jakość produktu. Doskonałe materiały, pudełko dobrze chroni, ponieważ odbiór bez żadnych uszkodzeń (ani do pudełka, a zwłaszcza do maski). Polecam bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo ładny produkt działa dobrze. Dodatkowy filtr wszystko tam jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Po kilku minutach cięcia szlifierką kątową i czyszczenia gruzu... Taka różnica między nowym a używanym filtrem wstępnym. Ponieważ masz gogle ochronne i respirator w tym samym czasie, nic nie widać przez gogle przez mgłę podczas kilku oddechów. Cóż, ta maska jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przedmiot przyszedł odpowiednio zapakowany. Jakość produktu wydaje się być dobra. Więc jeśli cena pozostaje rozsądna, jest to dobra alternatywa dla masek do respiratora i gogli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dobra jakość. udany zakup Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$16.19
    • US$5.35
    • US$12.99
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$25.40
    • US$299.99
    • US$11.54
    • US$20.39
    • US$78.24
    • US$133.97
    • US$73.91
    • US$136.28
    • US$39.26
    • US$689.99
    • US$235.61
    • US$6.99