Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Dobra jakość i ogólna budowa. Jest wygodny na twarzy i okrągła część do trzymania na głowie sprawia, że jest również bardzo wygodny w noszeniu, nie czujesz ribonów na twarzy. Filtry są tego samego typu co 3m. Ładne opakowanie i części zamienne, ma kilka plastikowych klipsów jako zapas, a także waciki i zapasową parę. Ogólna jakość i cena, bardzo dobra oferta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Świetna maska, jest w bardzo małym pudełku i wszystko do montażu, jest wyposażony w 2 inne filtry zamienne. Jest bardzo wygodny, nie ściska głowy, a obszar przechodzi bardzo dobrze. Bardzo szybka wysyłka z Hiszpanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Produkt przybył ładnie zapakowany w wielojęzykową instrukcja.Ładnie pasuje do twarzy i jest szczelny. Naprawdę dobra jakość za te pieniądze. Nie mogę się doczekać, aby go użyć podczas mojej pracy DIY. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dobra jakość produktu. Łatwy wdech i wydech. Część twarzy jest dla mnie mała, niezbyt dobra i zakrywa usta i nos. Dodaj dodatkowy filtr wymiany i części zamiennych do mocowania maski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Nie chroni przed atomami. Odpowiednie do stosowania w domu. Możliwe, że filtr 3M jest trochę lepszy niż to, co dają. Kompatybilny z nim. Pasuje dobrze i dają ci zapasowy fotelik. Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Item arrived intact. Nice mask will do it's job protecting me. it is the second one I am ordering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP4
    PT
    27/12/2021

    Wysłane z Hiszpanii do MRW w ciągu kilku dni 27 grudnia 2021 r. kosztuje 10 euro i 60 centów, nie ma instrukcji w języku portugalskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Produkt zgodny z opisem, wykonane z doskonałych materiałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Doskonała szybkość dostawy....znalazłem maskę i białe filtry w niezabezpieczonej kopercie, musiałem umyć maskę, aby ją zdezynfekować.Jakość wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobre słowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1.99
    • US$1.99
    • US$2.49
    • US$5.66
    • US$6.20
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$20.78
    • US$129.99
    • US$8.07