Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Jest trochę powolny, i zatrzyma się, gdy naciśniesz go trochę za mocno, ale próbowałem, zanim mogłem w pełni naładować baterie Rozpocząć przycinanie... Na opakowaniu nie było adaptera UE. Dzięki, BUMgood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    To jest perfekcyjne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Trzy tygodnie na czas dostawy. Dobra jakość produktu. Nie jest to adapter UE!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Materiał dobrze zaprojektowany i wyważony. Wykonałem kilka testów, nie zmuszając do dobrej pracy. Ale mam amerykańską wersję na ładowarkę baterii zamiast Europy i nie jestem w ogóle kompatybilny. Muszę znaleźć adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Niezrozumiałe i niedopuszczalne jest to, że maszyna jest niezbędna do pracy Ładowarka jest bezużyteczna z powodu standardu USa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    To skandaliczne i niedopuszczalne, że maszyna ze standardową ładowarką Usa To przyszło, z którym jest bezużyteczne w Eu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Przyszedł na czas, ale dołączony adapter jest standardem Usa, który mamy w Europie To jest bezużyteczne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Jest szybki i dobry w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Super produkt mały problem EU plug nie box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Po pierwszym napełnieniu zbiornik oleju przecieka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$9.59
    • US$8.57
    • US$36.99
    • US$45.99
    • US$54.05
    • US$14.99
    • US$41.33
    • US$11.99
    • US$18.64