Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Kupiłem go do pracy. Jak na ironię posprzątali bałagan i nie śmierdzieli. Więc zjadłem trochę jedzenia, żeby się dobrze ustawić. Kiedy dostałem pulsującej żądzy, pobiegłem i założyłem maskę. Puściłem go z dymem. 😵 oparzeń. Nic nie czułem, dopóki nie zdjąłem maski. Prawie zemdlałam. 🤢, nie. Zdecydowanie dobry zakup... Wykonana z najwyższej jakości żelu krzemionkowego jest nietoksyczna, miękka, wygodna, trwała, bezpieczna i zdrowa. Skutecznie wyeliminuje ślad organicznej oparów lub oparów chemicznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Produkt wygląda bardzo dobrze, jest dobrej jakości, ale nie odpowiada opisom. Okulary nie schodzą z maski są w jednym kawałku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Mascara de muito boa qualidade e funcional. A viseira de protecção permite utilizar óculos e tem uma boa vedação a respiração não é dificultada . Eu utilizo no meu hobby de marcenaria. estou satisfeito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Był na czas i cztery dni wcześniej. Jest w bardzo dobrym opakowaniu. Wygląda naprawdę dobrze, ale jeszcze jej nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Bardzo ładna jak na cenę. Wszystko w porządku, jak wspomniano na zdjęciach. Kieliszki powinny być bardziej elastyczne, teo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    2nd one of them I had ordered its great for any work you need a respirator for thats why I ordered a 2nd one. You can't beat the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Item arrived well packaged. Box arrived in great condition. Mask looks well made comes with extra filters, directions,ect. A good product at a fantastic price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Myślałam, że ochraniacz na oczy jest odpinany, ale nie, ale jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Przyjechaliśmy w pięć dni, jakość jest normalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.29
    • US$11.54
    • US$6.47
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$2.99
    • US$7.20
    • US$9.23
    • US$9.55
    • US$19.43
    • US$13.06
    • US$3.99
    • US$5.55
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$18.99
    • US$20.99