Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Nie spodziewałem się, że to zadziała, ale działa. Przymierzyłam moje Audi A6 C7. Te zostały zaostrzone na 140Nm i uderzenie otworzyło je jak masło. Uwaga: Bateria ma 6 Ah i prawie pełna ładowania. Jakość budowy jest OK, będę testować więcej, ale na razie jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Strong and trusted product i like it a lot. Thank's also for the handling of the package,the package is intact and no damage. Thank's also to the lady agent caller that giving me information about my order's.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Świetne narzędzie, ma największą baterię. Nie miałem problemu z wymianą czterech opon mojego samochodu bez pomocy innego narzędzia, nawet lewaka. Akumulator został z co najmniej czterema kolejnymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jakość wygląda w porządku. Nie wydaje mi się, żeby to było w pobliżu 330-380nm, ale wygląda na to, że działa. Niektóre orzechy nie mogły być poluzowane, ale inne mogły. Zobaczymy, jak długo to trwa, ale ogólnie wydaje się uczciwą ceną za narzędzie. Szkoda, że nie ma więcej gniazd uderzeniowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Received the item. I highly recommend this impact. Tried it and foubd it good and powerful so far. Thank you. Please next time include two batteries with the drill.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Wszystko dobrze! Za jego cenę ok, ale nadal czysta jakość.Jak twoje pytania o to, czy można zrealizować orzech koła odpowiedź jest jak masło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dobry produkt w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Otrzymałem zamówienie tak jak w reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dobra jakość & szybka wysyłka... Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    المنتج جيد مقارنةً بالسعر ولكن للأسف كتيب الإرشادات باللغة الصينية فقط

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 859
    • Ft16 708
    • Ft18 206
    • Ft21 482
    • Ft15 762
    • Ft14 927
    • Ft32 631
    • Ft34 807
    • Ft17 654
    • Ft14 816
    • Ft39 725
    • Ft21 122
    • Ft65 183
    • Ft49 525
    • Ft46 246
    • Ft42 935
    • Ft15 762
    • Ft63 058