Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    Wygląda dobrze na całym świecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    tutto a posto, peccato che altri oggetti ordinati contemporaneamente non sono ancora partiti e banggood non sa darmi una risposta adeguata ma gira intorno al fotto......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2018

    Would work good if terminal strip was soldered in the correct way. I am required to Desolder/resolder the terminal strip to be able to even use it. 1 of the 2 I received is fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bobby
    DE
    29/05/2018

    Hatte mir das Board als Löthilfe für das Adruino NanoV2 dazu gekauft. Wenn kein servostecker am Kabel ist kann man die Kabel auch seitlich fest schrauben. Alles gut leserlich beschriftet. Kaufempfehlung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LMPVIP5
    PT
    02/02/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    A nice shiel expansion for the arduino. All ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Ürünler sağlam bir şekilde ulaştı resimlerde görüldüğü gibi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2017

    Great addition to arduino nano, hears a picture of my project. And the link to finished effect: https://www.facebook.com/tomasz.pankowski.7/videos/1263631837082941/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2016

    This thing is fantastic! I love that the connections are not going to get pulled out if I move the board around.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$9.23
    • US$21.93
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$8.07
    • US$26.55
    • US$5.99
    • US$4.99
    • US$25.40
    • US$59.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$6.89
    • US$6.99
    • US$145.99