Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10551)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(10551)
    • 5 Star(10004)
    • 4 Star(434)
    • 3 Star(66)
    • 2 Star(27)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Produkt dotarł w ciągu 21 dni. Produkt dotarł w odpowiedni sposób. Ale zauważyłem, że produkt ma tę samą nazwę, ale nie wygląda jak na zdjęciu w opisie. Żelazny obszar różni się od tego na zdjęciu opisowym. Spróbowałem szybko: wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Lutowanie jest tutaj. Podczas otwierania działki opakowanie i samo lutownice były impregnowane lepką cieczą (regulator temperatury w żelazku lutowym nie jest regulowany. Lutowanie ma rdzę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dotarł w idealnym stanie, mimo że opakowanie nie zapewniało zbyt dużej ochrony. Byłem w stanie przetestować żelazo i zobaczyć, że jest bardzo dobre i działa poprawnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wielkie żelazo, lekkie, rozgrzewa się bardzo dobrze i ma dobre wskaźniki. Produkt został wysłany w odpowiednim czasie, niestety brazylijski post jest okropny (jak zawsze) i opóźniona dostawa. Ogólnie jest to doskonałe żelazo dla swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    ممتازة الوصول في اقل من شهر الشحنة في حالة جيدة جدا المسؤول عن التوصيل انسان طيب ومساعد اتمنى لكم التوفيق

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Paczka przychodzi trochę niewzorna i zmiażdżona, powinny poprawić opakowanie, tak czy inaczej sprawdzone, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    bon produit, emballage parfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Jest doskonałym narzędziem do lutowania obwodów elektronicznych i małych urządzeń. Może podgrzewać do 450 stopni Celsjusza przez ręczne ustawienie analogowe. Jest prosty, ale działa i ma również zestaw 5 różnych wskazówek, co jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Dziękuję, niezły produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka wysyłka, dobry produkt. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$31.17
    • US$12.83
    • US$22.31
    • US$33.48
    • US$39.95
    • US$33.48
    • US$36.24
    • US$35.79
    • US$47.34
    • US$29.88
    • US$33.34
    • US$13.85
    • US$29.62
    • US$12.96
    • US$35.79
    • US$21.93
    • US$139.99