Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10414)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(10414)
    • 5 Star(9875)
    • 4 Star(428)
    • 3 Star(64)
    • 2 Star(27)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Towar przyszedł wszystko w porządku, doskonały produkt testowany i zatwierdzony, bardzo go lubił, wszystko było jak na ogłoszenie sprzedawcy. Brawa dla sprzedającego za doskonały produkt. Zamierzam kupić ponownie i inne podobne produkty. Przybycie zajęło 29 dni, więcej ze względu na pandemię nawet przybędzie przed czasem. I tak jestem bardzo zadowolony. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Lutowanie jest tutaj. Podczas otwierania działki opakowanie i samo lutownice były impregnowane lepką cieczą (regulator temperatury w żelazku lutowym nie jest regulowany. Lutowanie ma rdzę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wielkie żelazo, lekkie, rozgrzewa się bardzo dobrze i ma dobre wskaźniki. Produkt został wysłany w odpowiednim czasie, niestety brazylijski post jest okropny (jak zawsze) i opóźniona dostawa. Ogólnie jest to doskonałe żelazo dla swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Spełnia wymagania. Jest regulacja temperatury, wymienne końcówki. Był też reduktor, który nie służył, wezmę to jako prezent 🎁.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Το κολλητήρι σχετικά καλό για τα λεφτά του (12€) με τα μεταφορικά Θερμαίνεται γρήγορα Έχει στιβαρή κατασκευή Διάφορες μύτες συγκόλλησης (τεμ. 5) Ρύθμιση θερμοκρασίας μέσω ενός μικρού ροοστάτη με παράλληλη ένδειξη φωτεινότητας σε led The soldering iron is good enough for its money (12 €) It heats up quickly It has a solid construction Various welding tips (pcs. 5) Temperature adjustment via a small dimmer with parallel LED brightness display

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Cautin bardzo mocny i dobry w cenie, jest wygodny w uścisku i czuje się ogólnie dobrze zbudowany. Musisz tylko uważać z drobniejszych końcówek, aby nie podnosić temperatury zbyt mocno, ponieważ mogą się zdeformować. Podgrzej się bardzo szybko. Odkupiłbym go. Używam go od miesiąca i nadal jest w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Извините , но до 5 звёзд не дотягивает . Мощность не 60 ватт , минимум 4 - максимум 30 . При разогреве достигает 40 ватт . Про температуру не могу сказать . Купил мелочи спаять , чтобы станцию не доставать .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Kupiłem dwa takie lutownice, bo były tak niedrogie, i żeby mieć zapas na wypadek, gdyby jeden się nie udał. Jak na razie, żadnych problemów. Odkryłem, że trzeba dostosować temperaturę do co najmniej 350 stopni, aby zapewnić szybkie topnienie podczas lutowania elementów na płytach obwodowych i terminalach. Używam 0,8mm lutowania. To bardzo przydatne mieć sześć różnych końcówek w zestawie z żelazem. Bardzo mi miło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Paczka przychodzi trochę niewzorna i zmiażdżona, powinny poprawić opakowanie, tak czy inaczej sprawdzone, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Przydatne, napięcie do wyboru, odpowiednie, łatwe do przenoszenia, gdy praca nas wzywa! Przystępna cena, bardzo wysoka jakość do wynajęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 200
    • Ft3 697
    • Ft5 131
    • Ft2 488
    • Ft2 464
    • Ft1 847
    • Ft2 464
    • Ft1 952
    • Ft1 847
    • Ft2 155
    • Ft13 255
    • Ft3 080
    • Ft3 287
    • Ft22 197
    • Ft1 847
    • Ft36 380
    • Ft12 330
    • Ft3 450