Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10435)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(10435)
    • 5 Star(9896)
    • 4 Star(428)
    • 3 Star(64)
    • 2 Star(27)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Towar przyszedł wszystko w porządku, doskonały produkt testowany i zatwierdzony, bardzo go lubił, wszystko było jak na ogłoszenie sprzedawcy. Brawa dla sprzedającego za doskonały produkt. Zamierzam kupić ponownie i inne podobne produkty. Przybycie zajęło 29 dni, więcej ze względu na pandemię nawet przybędzie przed czasem. I tak jestem bardzo zadowolony. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Lutowanie jest tutaj. Podczas otwierania działki opakowanie i samo lutownice były impregnowane lepką cieczą (regulator temperatury w żelazku lutowym nie jest regulowany. Lutowanie ma rdzę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dotarł w idealnym stanie, mimo że opakowanie nie zapewniało zbyt dużej ochrony. Byłem w stanie przetestować żelazo i zobaczyć, że jest bardzo dobre i działa poprawnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wielkie żelazo, lekkie, rozgrzewa się bardzo dobrze i ma dobre wskaźniki. Produkt został wysłany w odpowiednim czasie, niestety brazylijski post jest okropny (jak zawsze) i opóźniona dostawa. Ogólnie jest to doskonałe żelazo dla swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Spełnia wymagania. Jest regulacja temperatury, wymienne końcówki. Był też reduktor, który nie służył, wezmę to jako prezent 🎁.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Το κολλητήρι σχετικά καλό για τα λεφτά του (12€) με τα μεταφορικά Θερμαίνεται γρήγορα Έχει στιβαρή κατασκευή Διάφορες μύτες συγκόλλησης (τεμ. 5) Ρύθμιση θερμοκρασίας μέσω ενός μικρού ροοστάτη με παράλληλη ένδειξη φωτεινότητας σε led The soldering iron is good enough for its money (12 €) It heats up quickly It has a solid construction Various welding tips (pcs. 5) Temperature adjustment via a small dimmer with parallel LED brightness display

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Cautin bardzo mocny i dobry w cenie, jest wygodny w uścisku i czuje się ogólnie dobrze zbudowany. Musisz tylko uważać z drobniejszych końcówek, aby nie podnosić temperatury zbyt mocno, ponieważ mogą się zdeformować. Podgrzej się bardzo szybko. Odkupiłbym go. Używam go od miesiąca i nadal jest w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Извините , но до 5 звёзд не дотягивает . Мощность не 60 ватт , минимум 4 - максимум 30 . При разогреве достигает 40 ватт . Про температуру не могу сказать . Купил мелочи спаять , чтобы станцию не доставать .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Paczka przychodzi trochę niewzorna i zmiażdżona, powinny poprawić opakowanie, tak czy inaczej sprawdzone, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Przydatne, napięcie do wyboru, odpowiednie, łatwe do przenoszenia, gdy praca nas wzywa! Przystępna cena, bardzo wysoka jakość do wynajęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 424
    • Ft5 247
    • Ft2 545
    • Ft1 889
    • Ft2 336
    • Ft2 835
    • Ft2 103
    • Ft2 204
    • Ft5 798
    • Ft5 162
    • Ft5 798
    • Ft12 609
    • Ft3 781
    • Ft7 949
    • Ft23 645
    • Ft9 465
    • Ft2 721
    • Ft5 458