Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1120)
    • 5 Star(1056)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Jednym słowem, bardzo dobrze. Jeśli chodzi o cenę, to prawdziwe narzędzie, które spełnia wszystko, czego potrzebujesz, kwestia baterii oszczędza cię, gdy kończy ci się zasilanie i zmieniasz tylko baterie. (i nie musisz czekać na ładowanie baterii), Ochraniacz złączy, a także torba nośna jest kolejnym plusem. Przeciwnie, że kable nie mogą być usunięte.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Kupiłem produkt kilka miesięcy temu. W ciągu tygodnia od bezpośredniej poczty, szybko się do mnie odezwał. Używam tego produktu specjalnie do pomiaru wolt i wykrywania złamań w kablach lub liniach energetycznych. Jakość materiału jest w porządku. Nawet baterie zostały wysłane z nią. Jest bardzo łatwy w obsłudze, dzięki dotykowi i ekranowi LED. Ma własną latarkę do mrocznych środowisk. Torba podręczna jest dostępna. Prawie wszystko zostało przemyślane. Jedynym negatywnym aspektem produktu jest to, że koniec pomiaru nie wychodzi. Kable nie mogą być usunięte, więc wymagane jest składanie. Dlatego ledwo mieści się w torbie, która została z nią wysłana. Może być uszkodzony przez składanie w czasie. Więc nawet jeśli wezmę 1 punkt w dół, polecam go każdemu, kto go otrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały produkt, za cenę nie mogę prosić więcej. Dotknij przycisku zasilania 3 sekundy do włączenia. Moim zdaniem do pracy dorywczo i do domu jest doskonały produkt, gorąco je polecam. Zawodowcy. Posiada tryb automatyczny Może mierzyć DC, AC, Oporność, Częstotliwość (Hz), Wady mocy dla pojemności, Kontynuacji, Tester diod, Lampa Obwodowa, ale mała moc. Przeciwko Niska moc lampy Użyj baterii AAA (2) (preferować 9v) Kable pomiarowe nie są wymienialne bez otwarcia sprzętu. A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Testowany cyfrowy ekran dotykowy MT111 cena Pro prosty stosunek jakości do stosowania 👍 pesque pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Otrzymaliśmy Multimetr w dobrych warunkach... Działa bardzo dobrze, nie próbowałem wszystkich funkcji, ale sprawdzę to później i zamieszczę kolejną recenzję... Latarka nie jest taka mocna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Pod wrażeniem produktu. Nie dał mi żadnego problemu od dwóch tygodni, kiedy go używam. Nie jestem inżynierem elektrykiem, ale dla motoryzacji, nad którą pracuję, multimetr świetnie się sprawdza. Będzie uaktualniać, gdy porównam go z większym multimetrem budżetowym. Przesyłka trwała 2-3 tygodnie do moich drzwi w RPA Jak na razie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Doskonała jakość produktu, dokładny dotyk nawet rękawice działają dobrze i mają dokładny pomiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Świetne narzędzie, o bardzo dobrej jakości, praktycznym rozmiarze i wygodnym, doceniane jest, że obejmuje torbę ochronną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    W końcu jest piękna,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Produkt dotarł zgodnie z opisem, czyniąc wyraźny pomiar dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$56.99
    • US$229.99
    • US$119.99
    • US$49.99
    • US$66.99
    • US$119.99
    • US$91.99
    • US$16.16