Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1018)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1018)
    • 5 Star(960)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Jednym słowem, bardzo dobrze. Jeśli chodzi o cenę, to prawdziwe narzędzie, które spełnia wszystko, czego potrzebujesz, kwestia baterii oszczędza cię, gdy kończy ci się zasilanie i zmieniasz tylko baterie. (i nie musisz czekać na ładowanie baterii), Ochraniacz złączy, a także torba nośna jest kolejnym plusem. Przeciwnie, że kable nie mogą być usunięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Nakręciłem o tym film z recenzjami. To było ponad moje oczekiwania. Jest to bardzo praktyczny instrument, który przemianowałem na „wielomierz narzędziowy". Mogę go powiesić na dłoni i pracować za darmo. Nie musimy znać i dbać o funkcje, ponieważ przyrząd sam to zrobi, przełączając między napięciem AC/DC w najwyższych lub niskich skalach. Polecam ten produkt. (Recenzja produktu znajduje się na stronie YouTube w filmach Boba Kalpona).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Kupiłem produkt kilka miesięcy temu. W ciągu tygodnia od bezpośredniej poczty, szybko się do mnie odezwał. Używam tego produktu specjalnie do pomiaru wolt i wykrywania złamań w kablach lub liniach energetycznych. Jakość materiału jest w porządku. Nawet baterie zostały wysłane z nią. Jest bardzo łatwy w obsłudze, dzięki dotykowi i ekranowi LED. Ma własną latarkę do mrocznych środowisk. Torba podręczna jest dostępna. Prawie wszystko zostało przemyślane. Jedynym negatywnym aspektem produktu jest to, że koniec pomiaru nie wychodzi. Kable nie mogą być usunięte, więc wymagane jest składanie. Dlatego ledwo mieści się w torbie, która została z nią wysłana. Może być uszkodzony przez składanie w czasie. Więc nawet jeśli wezmę 1 punkt w dół, polecam go każdemu, kto go otrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Multimetr zarówno do domu, jak i do DIY. Jest w pełni automatyczny i kontrolowany przez dotyk. Mierzy wszystkie zmienne elektryczne NCV i fazę żywą w gniazdku. Ma wbudowane kable. Podoba mi się to. Światło jest słabe - raczej symboliczne. W tej cenie 13,50€ OK Multimetr dla domu i właścicieli domów. Jest łatwy w użyciu urządzeń automatycznych i dotykowych. Te wszystkie wspólne cechy obejmują NCV i żywe - zawarte w gniazdku. Ma dwa w jednym - podoba mi się. Światło jest przygaszone - nic symbolicznego. W tej cenie 13,50 € OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Otrzymany w 15 dni produkt bardzo ładny novice każdy używa automatycznego pomiaru tylko minus strona byłaby idealna, gdyby kabel był osobny produkt wychodzi w przypadku jakości i szelka dobrej jakości produkt poleca

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały produkt, za cenę nie mogę prosić więcej. Dotknij przycisku zasilania 3 sekundy do włączenia. Moim zdaniem do pracy dorywczo i do domu jest doskonały produkt, gorąco je polecam. Zawodowcy. Posiada tryb automatyczny Może mierzyć DC, AC, Oporność, Częstotliwość (Hz), Wady mocy dla pojemności, Kontynuacji, Tester diod, Lampa Obwodowa, ale mała moc. Przeciwko Niska moc lampy Użyj baterii AAA (2) (preferować 9v) Kable pomiarowe nie są wymienialne bez otwarcia sprzętu. A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Plusy - cena 16 € z magazynu czeskiego Automatyczne wykrywanie niezbędnego pomiaru Dokładne pomiary Wyczyść dysplej Minusy - przyciski dotykowe nie są dokładne Kable są wbudowane - mogą się złamać Wbudowane światło jest niepotrzebne Jestem zadowolony z licznika ZA - cena 16 € od akcji czeskich Automatyczne przekazywanie pozostałych części Inne środki komunikacji Wyczyść wyświetlacz Przeciw - przyciski dotykowe nie są spełnione Chwile nadchodzą - mogą się złamać Pamiątkowe światło wciąż jest Ruszam z licznikiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Otrzymane w dobrym stanie, bardzo dobre urządzenie, auto multi funkcje wszystko jest ok oprócz: Przypadkowo dotknij klawiszy. Nieusuwalne kable. Jasny nieregulowany. Mając nadzieję, że zostanie uznana za poprawę dla następnej wersji/modeli. Generalnie jest dobrze, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    01/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony, działa z 2 baterii, jest lekki, led monitor, robi automatyczne pomiary, jeśli chcesz, można użyć jego światła z tyłu i w końcu w starcie jest dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dziękuję bangood za to zamówienie działa idealnie przybyło na czas i na pewno mam nadzieję, że w przyszłości pakiety nie będą stracone dobry dzień życzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 961
    • Ft6 368
    • Ft7 005
    • Ft8 458
    • Ft6 986
    • Ft16 880
    • Ft9 929
    • Ft6 986
    • Ft12 421
    • Ft6 986
    • Ft7 961
    • Ft10 191
    • Ft7 324
    • Ft9 554
    • Ft12 739
    • Ft6 620
    • Ft29 941
    • Ft2 940