Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Produkt jest vfm, ma świetną jakość, duży i czytelny ekran, łatwe menu, ma wbudowany głośnik i mikrofon do wykonywania połączeń i słuchania muzyki. Minus, który zauważyłem, chociaż mam tylko jeden dzień, to czas trwania baterii

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobra logistyka! Bardzo dobre płótno i jakość bransoletki. Budowa ciała w plastiku. 5 monitorów na urządzeniu i kilka na aplikacji. Polecam!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Zegarek jest ładny, trochę gruby. Wbudowany dźwięk jest niski, jasność jest dobra, ale tętno jest czasami naprawdę inne niż oksymetr. Dobrze jest trzymać na nadgarstku, jedyną rzeczą, którą polecam, aby zmienić pasek, ponieważ jest lepszy. Jeśli znajdziesz go w ofercie jest dobry zakup, w przeciwnym razie jest lepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Paczka przyszła wcześniej niż oczekiwano, nieuszkodzona. Zegarek jest elegancki, fajnie wygląda i szczyci się bardzo szybkim i elastycznym menu. Jasny ekran, czuje się ładny i wytrzymały i siedzi mocno na nadgarstku. Do tej pory przetestowałem wszystkie funkcje i działają świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra jak na tę cenę. Otrzymałem go w 11 dni. Ustawienie jasności, które widzisz na obrazie to 2. /Poziom piąty. To wystarczy w świetle dziennym. Kupiłem go bezpośrednio z opcją Turecka Shipping. Nie uiszczałem żadnych opłat, gdy otrzymałem produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Nadaje się do codziennego użytku.. Zasilanie akumulatora nie jest dobre.. Ramka z tworzywa sztucznego.. Warte tej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    W cenie jest bardzo dobra, pasek jest nieco krótki dla kogoś z grubym ramieniem, moim zdaniem jest to zegarek dla nastolatka, który jest ich pierwszym smartwatchem. Działa idealnie, teraz jakość dźwięku dla rozmowy jest bardzo niska, z reszty aplikacji wszystko jest w porządku, zaoferuję to mojemu 12-letniemu synowi, wydaje się bardziej odpowiednie dla niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dobry zegarek, doskonałej jakości przyjechać w 10 dni w bardzo dobrym stanie. Dobry sprzedawca, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Ładny zegarek. Ma też pewne cechy zdrowotne, które nie są właściwe. Ale poza tym zegarek wygląda ładnie i solidnie. Jest też lekki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Niezły zegarek. Bransoletka jest bardzo miękka w dotyku, choć nie jest ani srebrna, ani biała. (Ale skoro można je wymienić, to nie przeszkadza mi to tak bardzo). Aplikacja jest raczej prosta (pochodząca z użytkownika fitbit), ale miejmy nadzieję, że poprawi się w przyszłości (może zunifikowana aplikacja dla zegarków zeblaze?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.70
    • US$67.99
    • US$45.14
    • US$33.03
    • US$58.99
    • US$33.41
    • US$42.98
    • US$39.99
    • US$34.64
    • US$66.99
    • US$68.99
    • US$39.99
    • US$30.46
    • US$35.99
    • US$52.67
    • US$36.99
    • US$49.99
    • US$21.99