Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    To niesamowity zegarek Vfm... Duży, rozmazany, niesamowity ekran Wiele sportów i mesuramentów, dokładne Wiele różnych twarzy zegarka przyzwoita aplikacja, łatwa do połączenia, nawet traci połączenie Dostawa była za 10 dni * Ale: 1) bateria w pełnym świetle utrzymuje się przez około 2 dni, z błeetooth wyłączony!!! I, 2) ma GREK JĘZYK, proszę, uaktualnij!!! (Jesteśmy Grecy 3 z 8 opinii!!) Wreszcie, robi więcej niż droższe zegarki, a ekran jest niesamowity Czekamy na aktualizacja dla języka greckiego!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Średnica 46 mm, szerokość taśmy 12 mm. Nadwozie jest metalowe. 39" wyświetlacz z ekranem AMOLED. Rozdzielczość 454 x 454 pikseli. Głośnik HD i wbudowany mikrofon i obsługa połączeń Bluetooth. Obsługa zestawu słuchawkowego TWS. 4 GB miejsca na przechowywanie danych. Wbudowany - w odtwarzaczu. Funkcję monitorowania stanu zdrowia (ang.) Мультиспортивный режим Wbudowany czujnik ruchu z automatyczną aktywnością, stopniami, kaloriami i monitoringiem odległości. Monitorowanie stanu uśpienia. Przypomina o wodzie do picia, pogoda w czasie, budzik, a nawet śledzenie rytmu kobiet. Jest wbudowany tonometr, obsługa wielu języków

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Ten zegarek jest niesamowity!!! Robi wszystko, co mówi, że zrobi, a nawet więcej. Uwielbiam możliwość zmiany twarzy na różne spojrzenia w zależności od tego, co mam na sobie i jak się czuję. To sprawia, że zegarek jest modny, a nie tylko zegarek. Podoba mi się super jasny i żywy ekran, który wygląda fantastycznie. Są pewne rozczarowujące cechy, które powinienem zwrócić uwagę... ..że sprawa z ciśnieniem krwi jest bardzo niekorzystna i prawdopodobnie nie przydatna. Zegarek ma pluskwę i stale wibruje, gdy używasz GPS w telefonie, gdy jesteś na podsłuchu (jedynym sposobem, aby się zatrzymać jest odłączenie telefonu). Odtwarzacz muzyczny jest miłą cechą, a dźwięk nie jest świetny, ale robi dobrą robotę dla A Watch!!!. Gumka jest przyzwoitą jakością, ale prawdopodobnie będzie trzeba zamienić na metalową opaskę lub coś lepszego, jak nie wygląda na to, że potrwa zbyt długo, ale na razie działa i pasuje do zegarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Super jakość, piękny zegarek. Wyświetlacz jest ostry i widoczny w świetle słonecznym. Bez aktywnego połączenia Bluetooth bateria trwa 2 tygodnie. Jestem całkowicie z tego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo dobry zegarek jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dobre produkty. Thangs Banggoods (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Chaotyczna operacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jednostka dotarła w bardzo dobrym stanie. Bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przesyłka była szybka! Zegarek jest bardzo ładny, dobrze wykonany. Wszystko działa tak jak mówi... bardzo zadowolony z tego, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$38.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$36.99
    • US$39.11
    • US$155.99