Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(287)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Bardzo dobry produkt to mi bardzo pomogło to naprawia karty o różnych rozmiarach można nawet dodać led w granicach lupy dla więcej oświetlenia szybkie dostarczenie zajmuje tylko tydzień, aby dotrzeć dzięki banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Yery dobrej jakości i łatwe w montażu. Szkło powiększające wygląda dobrze i faktycznie jest szklane, a nie plastikowe. Plastikowe ramiona są również bardzo silne i mogą być ustawione pod dowolnym kątem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MHM_MHM
    SA
    22/09/2020

    Przepis na produkt w reklamie i szczerze dostarczony szybko, jak Bóg chce Ale powinieneś pamiętać, że są trzy opcje w reklamie, i nie zamierzam zauważyć, że najmniej cukru było tylko dla fanów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bądźmy szczerzy. Kupiłem to, bo jest tanie. Zacisk przytrzymujący stanowisko lutownicze do ławki nie jest świetny, muszę wymyślić sposób, aby go ustabilizować, ponieważ chwieje się nawet przy dociśnięciu. Dla mnie jest wystarczająco stabilny, a lupa jest darem niebios. Kupiłbym jeszcze raz i poleciłbym. Jest łatwy w konfiguracji, a dostawa była szybka. Duża wartość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Po prostu przydatność wymaga poprawy. Podstawa jest zbyt luźna, a ręce muszą być połączone z gumką i wymagane jest staranne ustawienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To trwało 34 dni super produkt jest jak opisano. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Pęseta z osłonką termiczną już założona, tylko należy pamiętać, że to model powinien być przypięty do krawędzi stołu roboczego, a nie ten, który może być podparty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GuyVIP3
    IL
    11/01/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobra jakość za pieniądze, bardzo dobrze wykonane opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobre narzędzie. W połączeniu ze światłem i lupą można łatwo lutować na każdej małej desce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 888
    • Ft4 637
    • Ft8 282
    • Ft3 643
    • Ft4 305
    • Ft3 643
    • Ft3 643
    • Ft2 648
    • Ft3 974
    • Ft68 089
    • Ft62 063
    • Ft4 637
    • Ft29 102
    • Ft24 007
    • Ft17 231
    • Ft15 905
    • Ft7 831
    • Ft24 326