Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Towary dotarły szybko. Włączyłam go, działa. Bardzo mi się to podoba. Mamy wszystkie zapasy, które mamy. Przesłuchanie póżniej. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    fa il suo lavoro. per piccoli lavori va benissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Work fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Pacco arrivato nei tempi previsti, con tutto il kit completo. Devo ancora testare la sega da banco ma l'ho accesa e funziona , unico neo le istruzioni solo in inglese e non specificano niente delle lame in dotazione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    stolik pomimo małych gabarytów oferuje naprawdę niezłe możliwości i świetnie sprawdza się podczas domowych remontów, bez problemu radzi sobie nawet z grubszymi listewkami, - zamieszczam wam moją recenzję na YouTube gdzie zobaczycie jak się spisuje - https://youtu.be/l5upsKg5by8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    товар получил сегодня утром. очень быстрая доставка. очень доволен качеством исполнения заказа. рекомендую всем. спасибо большое за быструю доставку.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    I'm very satisfied. The package came earlier than I expected. The product is very good for the price it has. I recommend it for beginners that they don't have much space and money and need a versatile machine to help them do things faster and easier

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Produkty są bardzo dobre, i to jest idealne dla tych, którzy dopiero zaczynają... Możesz dodać aparat toffen do 3018 pro CNC i zamówiłem laser z tymi zamówieniami, ale jeszcze nie dotarł. Mogę dostać jakieś informacje...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Cześć chłopaki. Tysiąc razy wydajniejszy niż mój Dremmel. Świetne narzędzia, świetna cena, świetna obsługa. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Idealny do obróbki drewna, poręczny ze wszystkimi funkcjami, które musisz upewnić się, że jesteś przymocowany do prostej powierzchni przed uruchomieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$51.96
    • US$69.99
    • US$62.36
    • US$23.99
    • US$92.39
    • US$93.54
    • US$39.99
    • US$42.99
    • US$120.11
    • US$65.82
    • US$69.99
    • US$123.04
    • US$27.99
    • US$89.99
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$10.99