Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Jakość budowy wydaje się być solidna. Produkt pasuje do opisu. Wysyłka była szybka. Jedyną rzeczą jest to, że myślę, że kabel USB powinien być dłuższy, ponieważ w większości przypadków nie dotrze do komputera i potrzebujesz rozszerzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Jest jak jest. To port USB, którego się nie spodziewałem. Proszę, napraw wysyłkę do Australii. Ja polecę do Chatswood i będę dupkiem w twoim biurze szybciej, niż wysyłasz trochę zirytowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dzień dobry, pani doktor Produkt dotarł szybko i na czas Dobra robota, stabilna i praktyczna LG z Bayernu 😉👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Fantastyczna jakość wykonania. Otrzymaliśmy produkt na czas. Bardzo podobał mi się ten stojak na słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Stee Stand wygląda w porządku. Dobra jakość materiałów. USB nie ma jeszcze czeku. Zaktualizuję recenzję po teście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dobra robota, dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Ładnie i wygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Dzięki za wszystko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$31.99
    • US$82.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$35.19
    • US$19.79
    • US$54.99
    • US$194.99