Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Torba wydaje się przyzwoitej jakości, nie testowałem, aby sprawdzić, czy jest odporna na wybuch - mam nadzieję, że nie. Przy zakupie spójrz, aby zobaczyć, czy w ofercie uzyskać najlepszą cenę i sprawdzić, jaki rozmiar rzeczywiście potrzebujesz. Ale mogę polecić to na razie, za przyzwoitą cenę. Wysyłka była szybka i dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Świetna torba do przechowywania baterii Lipo, które jak wiesz są niebezpieczne... Z tą torbą czuję się spokojniej, aby zostawić baterie w magazynie.Materiał wygląda dobrze wykonane, zamek jest płynny. Ma jeden przedział i dla mnie świetnie nie marnuje miejsca na niepotrzebne dzielniki, które nie służą moim potrzebom. Mam nadzieję, że nigdy nie przetestuję zdolności przeciwpożarowych. Dotarły w krótkim czasie i w odpowiednim opakowaniu. Rekomendowany zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Jest naprawdę ładny, pasuje do mojego metalowego pudełka z amunicją. Przybyłem do mojego domu w Meksyku z Chin w 15 dni, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo duża torba, która widzi tłum i baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    salve grazie per la borsa ma credevo che venisse insieme quello che ho visto nella foto vorrei spiegazioni grazie attendo risposta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bezpieczniej naładować lipo lit w torbie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Część większego zamówienia. Dobry i zapisany sposób na przechowywanie i równowagę ładowania Liposa. Dobra jakość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Otrzymane zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Doskonała jakość produktu, idealne dla mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Dobra 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.64
    • US$30.44
    • US$21.99
    • US$12.99
    • US$48.50
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$11.49
    • US$19.54
    • US$293.00
    • US$19.62
    • US$11.99
    • US$57.99
    • US$81.99
    • US$5.99
    • US$131.03