Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(271)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2020

    Jakość jest dobra, mocny zamek i rzep. Trochę śmierdzi, ale tego się spodziewaliśmy. Mam inne torby Lipo, które mają specjalny zapach. Miejmy więc nadzieję, że nigdy nie musi wykonywać swojej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Dobre materiały, bardzo przestronne (jak widać na zdjęciu), szybkie przybycie z CZ, a przede wszystkim... Costa na cippa!....teraz próbuję z zapalniczką, jeśli działa;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Lepiej niż się spodziewałem, bardzo przestronny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    ottima resistente e spaziosa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Ponownie doskonała usługa dostawy, torba wydaje mi się dobry rozmiar i dobry materiał, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Przestronna i przestronna torba.Służy różne przedziały do organizacji baterii.Ale robi swoje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Torba wydaje się przyzwoitej jakości, nie testowałem, aby sprawdzić, czy jest odporna na wybuch - mam nadzieję, że nie. Przy zakupie spójrz, aby zobaczyć, czy w ofercie uzyskać najlepszą cenę i sprawdzić, jaki rozmiar rzeczywiście potrzebujesz. Ale mogę polecić to na razie, za przyzwoitą cenę. Wysyłka była szybka i dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo duża torba, która widzi tłum i baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Świetna torba do przechowywania baterii Lipo, które jak wiesz są niebezpieczne... Z tą torbą czuję się spokojniej, aby zostawić baterie w magazynie.Materiał wygląda dobrze wykonane, zamek jest płynny. Ma jeden przedział i dla mnie świetnie nie marnuje miejsca na niepotrzebne dzielniki, które nie służą moim potrzebom. Mam nadzieję, że nigdy nie przetestuję zdolności przeciwpożarowych. Dotarły w krótkim czasie i w odpowiednim opakowaniu. Rekomendowany zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Jest naprawdę ładny, pasuje do mojego metalowego pudełka z amunicją. Przybyłem do mojego domu w Meksyku z Chin w 15 dni, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$8.39
    • US$8.99
    • US$32.99
    • US$11.49
    • US$142.05
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$13.64
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$329.00
    • US$339.00
    • US$55.99
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$99.99
    • US$22.99