Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Za Praca Tanie Ładowanie microusb prze Tani plastik Niska jakość Tylko chiński podręcznik Nie stój sam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ryquezao

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Produkt był w uszkodzonym opakowaniu, ale jest w porządku Pasuje do opisu i jest funkcjonalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobre urządzenie jak na swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Jak brzytwa, nie za dobra. Obsługuje się tylko krótkim włosiem, i to powinno być starannie wybite (ale policzki są masowane). Jako trymer działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Working correctly. I like its colour. (green) Strong nose hair trimmer. Remekül működik. Tetszik a zöld színe. Jó erős az orrszőr nyíró adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Zajęło to trochę czasu, zanim produkt został dostarczony, ale teraz jest i działa. Musi jeszcze doświadczyć, jeśli golenie idzie naprawdę dobrze. Trymer do włosów w nosie działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Bardzo dobra golarka. Ich ostrza nie są tak dobre jak Xiaomi czy Echen, ale dają pro wydatki. Bateria działa dość długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Buongiorno il prodotto e' arrivato tutto ok. funziona benissimo sono molto contento dell'acquisto fatto grazie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Mutifunkcja, świetna jakość. Ostrza dobrze się kroją. Mam nadzieję, że wytrzymają długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 695
    • Ft11 773
    • Ft5 883
    • Ft9 892
    • Ft5 538
    • Ft23 548
    • Ft6 549
    • Ft13 158
    • Ft7 619
    • Ft8 993
    • Ft8 309
    • Ft11 425
    • Ft6 924
    • Ft11 991
    • Ft4 480
    • Ft10 495
    • Ft7 793
    • Ft4 495