Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Otrzymany w dobrym stanie. Zawartość nie jest tym, co pokazuje w obrazkach produktu na stronie internetowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Musiałem poczekać trochę na jej przyjazd, ale było warto. Poręczny i łatwy w użyciu. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Bardzo przydatne narzędzie do połączeń toaletowych. Oszczędza dużo czasu, wysiłku i nie robi brawury jak w przypadku tradycyjnych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Excelente todo, aún no la válido pero por lo pronto es la herramienta que requiero, el material se ve muy bien. Llego muy rápido y sin problema. Recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Przesyłka została doręczona. Problem w tym, że to nie jest ten przedmiot który zamawiałem. Otóż zamawiałem przedmiot widoczny na zdjęciu (RED) a otrzymałem przedmiot (YELLOW) w kolorze Red - co zamierzacie z tym zrobić? Nie za taki towar płaciłem... Oczekuję przedmiotu dokładnie takiego jaki jest na zdjęciu... The package has been delivered. The problem is that this is not the item I ordered. Well, I ordered the item shown in the picture (RED) and I received the item (YELLOW) in Red - what are you going to do about it? I did not pay for such goods ... I expect the item exactly as it is in the picture ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Fragment jest niekompletny, nie jak na zdjęciu. Kupowanie od Banggood to oszustwo. To drugi kawałek, który kupiłem, zdradził. Anuluję moje konto Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    WOW, mejor de lo que esperaba, muy buena calidad,.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    What I needed.., Happy with the buy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Dobra, wyglądaj solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 413
    • Ft4 937
    • Ft4 580
    • Ft10 579
    • Ft3 169
    • Ft1 975
    • Ft5 639
    • Ft2 882
    • Ft5 990
    • Ft4 228
    • Ft2 113
    • Ft11 632
    • Ft4 228
    • Ft3 874
    • Ft12 637
    • Ft8 894
    • Ft6 344
    • Ft44 080