Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    This thing is awesome much better then expected. Built out of strong sturdy materials and lights are quite bright. Love all the different patterns and color options you have with the included app as well. it is also great that it can interact with music or sounds in the room with just a push of a button due to the lights built in microphone. I am actually going to order two more of these after i am done this review.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Żeby Izraelczycy wiedzieli, że mam go w siedem i jeden dzień. To jest zajebiste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dobry wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Nie wiem, co może być nie tak! Nie reaguje na nic, :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Fastest shipping yet! Only two weeks it took for it to made it's to me. It's pretty cool but you have to keep your BT and GPS on to use it. Also, I would have loved to see an option to edit it to my liking. With respect, the app offers a lot of different options for lightings but I don't really care about that and want to customize it however I want so it would go better with the other light strips lamps I currently have in my room. Buying a second pair would depend on that option.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Ten produkt jest niesamowity!! Trzy najszybsze dostawy, które otrzymałem w ciągu 10 dni w doskonałym stanie. Światła są tak jak opisano i warte każdej kwoty pieniędzy, które chcesz wydać. Na pewno kupiłbym jeszcze trzy. Świetna robota wykonana przez sprzedawcę!! dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Mój syn kocha światło. Działa jeszcze lepiej z aplikacją, wiele różnych kombinacji zmieniających światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Ładna lampa nie jest mocna, ale bardzo kolorowe, dobry pilot i świetna aplikacja z wieloma funkcjami. Przybycie w ciągu 3 tygodni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo ładna lampa, dobry materiał i jasne i klimatyczne światło

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$84.99
    • US$95.08
    • US$84.99
    • US$119.59
    • US$124.73
    • US$63.51
    • US$137.35
    • US$63.51
    • US$30.02