Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • KLNVIP1
    FR
    13/09/2021

    Doskonale! pozwala mi posprzątać biurko, a przede wszystkim być w stanie przesunąć klawiaturę pod spodem, aby móc pisać, wypełniać pliki,... Lepsza postawa przed ekranem, co nie jest nieistotne, gdy spędzasz kilka godzin dziennie przed komputerem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    masszív elemekből épül fel. csavaros rögzítés. részletes útmutató van hozzá. mindenből meg van a megfelelő mennyiségű anyag. köszönöm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2022

    Szybka wysyłka. Dobry produkt kupiony w ofercie, aby nie przeciążać, jeśli monitor jest ciężki. Obiekt przybywa przeniesiony i musi być zamontowany kawałek po kawałku zgodnie z instrukcjami przepisywanymi w języku angielskim i chińskim. Zawiera również śruby i śrubokręt do wykonania ruchu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobra jakość za taką cenę. Łatwy w montażu, mam duży monitor, więc musiałem zrobić dziurę z tyłu (drewno jest miękkie, ale odporne).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dobra jakość. Jest dokładnie taki, jak na zdjęciu, w idealnym opakowaniu i bardzo łatwo go naprawić. Zdrowie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Good product, fast shipping. I'm happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Łatwy w montażu, przedmiot zgodnie z opisem, trochę delikatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Wydajna półka, łatwy skład, wszystko OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    To jest ładna, mała zagadka 3D do złożenia. Podoba mi się pomysł, że możesz przewrócić stojak, żeby mieć półkę i szufladę po obu stronach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$62.99
    • US$21.93
    • US$26.99
    • US$50.59
    • US$26.99
    • US$44.85
    • US$35.19
    • US$24.24
    • US$6.99
    • US$14.55
    • US$7.93
    • US$58.20
    • US$25.97
    • US$96.59
    • US$47.49
    • US$41.05
    • US$72.89