Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Niesamowite... bardzo łatwe w montażu, kupimy więcej 😁🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jest bardzo dobrze, łatwy w montażu i wygląda całkiem stabilnie. Przyszedł bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Szybka dostawa, gadżet pozwala nieco ogarnąć bałagan na biurku. UWAGA podczas montażu trzeba bardzo uważać na drobne części - mi się jedna "deseczka" złamała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    Bardzo dobry jak na swoją cenę. Jedna z części przybyła lekko uszkodzona, ale ledwo zauważalna. Niestety kolor „drewno" jest prawie biały, kiedy chciałem coś ciemniejszego, ale nadal wygląda całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Nadal daję te 5 gwiazdek, bo świetnie mi to wyszło, nawet jeśli musiałem dokonać pewnych modyfikacji z Dremelem. Kupiłem to dla mojego malinowego pi 4 i jest to różne obwody, które świetnie działa dla wszystkich, oprócz miejsca na klawiaturze. Moja klawiatura jest zbyt wysoka, by zmieścić się pod spodem z systemem kart, którego używa się, by trzymać się razem. Na szczęście karty, które blokowały moją klawiaturę, były wystarczająco łatwo usunięte z podstawki, a następnie z samych części przy niewielkim wysiłku i bez szkody dla jej stabilności, imo. Jest to świetny element na stół nocny lub stół końcowy z kompaktowym rozmiarem, i zawiera więcej niż wystarczająco śmieci używanych na co dzień! Instrukcje zawarte były więcej niż odpowiednie, gdy było to konieczne. Nie trzeba pracować nad tym, żeby to poskładać i używać, tak jak jest, moja sprawa nie jest zwyczajna, wszystko pasowało i było fajnie poskładać razem. Trochę dziwne, że nie zawierały czarnych opasek z czarnymi tablicami, ale te białe, które zawierały, są co najmniej miłym kontrastem. Gorąco polecam każdemu, kto potrzebuje trochę organizacji w / wokół swojego życia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Facile da montare ma come si vede la struttura è simile al cartone pressato. Comunque è esattamente come la foto. Occhioalle misure perchè sempbra più grande dalle foto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przedmiot przyszedł w oczekiwanych terminach dostawy. Dokładny opis, dobra jakość i bardzo łatwy w montażu. Bardzo mi się to podoba, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry stosunek jakości ceny Trochę kruche, nie licz na meble od Felgueirasa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Super produkt (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP2
    US
    15/07/2021

    Łatwe do złożenia, bardzo ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 920
    • Ft51 430
    • Ft17 801
    • Ft19 119
    • Ft23 076
    • Ft8 239
    • Ft8 569
    • Ft21 427
    • Ft28 648
    • Ft16 482
    • Ft25 021
    • Ft41 209
    • Ft17 042
    • Ft6 258
    • Ft19 119
    • Ft19 449
    • Ft7 580
    • Ft9 558