Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Dobra, jest jeszcze nie zainstalowany, wygląda estetycznie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    ótimo produto recomendo muito!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    W końcu nadchodzi. Wkrótce zacząłem swój projekt. Ładne, jasne wyjście dźwiękowe, jak oczekiwano. Thanx Banggood, Sprzedawca i Kurier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dotarł do opakowania, które zostało uszkodzone w żegludze bez żadnej ochrony. Jednak dotarł w idealnym stanie i sprawnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Ładnie i bardzo ładnie do mojego projektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    En la primera foto señaló lo que falta En la segunda foto señaló lo que ofrese Y en la tersera foto lo que llegó No es lo que encargue

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Buen producto faltaron piezas Me falto el control

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Niezłe urządzenie dla hobbystów. Wszystkie kable niezbędne do pracy są włączone i wystarczy odpowiedni wzmacniacz, aby móc go używać. Zgodnie z opisem istnieje również aplikacja do pracy, ale można ją zapisać, ponieważ nie ma określonych funkcji. Tak więc musisz użyć pilota w każdym przypadku, ponieważ nie ma innego sposobu na utworzenie stacji radiowej - wyszukiwanie kanału byłoby w porządku... Jakość dźwięku jest dobra, a funkcjonalność (radio, odtwarzanie przez Bluetooth, odtwarzanie przez AUX) spełnia wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Brak folii bąbelkowej z małym wgnieceniem na ekranie 😥 ale element jest testowany i działa świetnie ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 601
    • Ft8 174
    • Ft14 149
    • Ft2 903
    • Ft3 142
    • Ft4 718
    • Ft3 142
    • Ft9 441
    • Ft9 441
    • Ft5 809
    • Ft6 287
    • Ft6 869
    • Ft7 859
    • Ft4 718
    • Ft5 611
    • Ft4 356
    • Ft7 592
    • Ft1 648