Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Nie znajdziesz sześcianu z magnesami w przystępnej cenie. Jeśli mówisz, „Nie jestem profesjonalistą, ale chciałbym mieć kostkę, która jest bliska zawodowcowi." Nie zostanie uszkodzony, dopóki nie uderzy w ziemię zbyt szybko, ale jest chiński, więc nadal trzeba go ostrożnie używać.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Really nice cube, certainly took a few solves to loosen up properly but now it runs smoothly. Its a couple of mm smaller than my original rubik but it feels right. Also comes with tensioning tools.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Kupiłem to, żeby wrócić do sześcianu po 1 roku przerwy. Sześcian był trochę porysowany na początku, ale po ustawieniu i włamaniu, sześcian jest super dobry! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo ładny i wysokiej jakości sześcian.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Magnetyczna kostka do nauki speedcubingu. W pakiecie są narzędzia do regulacji i dwujęzyczna instrukcja (chińska i angielska) z instrukcją i sposobem rozwiązywania problemów dla początkujących. Domyślnie, kostka jest trochę twarda, więc przed jej regulacją, użyj go przez kilka godzin jako włamanie do systemu, a następnie dostosuj go odpowiednio do swojego gustu. Źródła są trochę głośne, lepiej je smarować. Jakość w stosunku do ceny jest jednak bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Naprawdę miło jest go obracać, warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobrze wykonane, szybkie i dokładne, zdecydowanie bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ta kostka jest wyśmienita! Dobra jakość materiału, który jest odpowiedni. /Łatwa w obsłudze. Dobry zakup dla tych, którzy chcą poprawić swój czas w speedcubing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobra jakość. Bardzo szybki, z wielkim przecięciem na rogu. To bardzo wysokiej jakości produkt. Posiada magnesy i sprężyny z łatwym regulowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobrze, gładkie ruchy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 290
    • Ft3 754
    • Ft13 295
    • Ft14 293
    • Ft9 871
    • Ft7 976
    • Ft6 480
    • Ft5 649
    • Ft3 654
    • Ft6 141