Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Nie znajdziesz sześcianu z magnesami w przystępnej cenie. Jeśli mówisz, „Nie jestem profesjonalistą, ale chciałbym mieć kostkę, która jest bliska zawodowcowi." Nie zostanie uszkodzony, dopóki nie uderzy w ziemię zbyt szybko, ale jest chiński, więc nadal trzeba go ostrożnie używać.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Really nice cube, certainly took a few solves to loosen up properly but now it runs smoothly. Its a couple of mm smaller than my original rubik but it feels right. Also comes with tensioning tools.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Kupiłem to, żeby wrócić do sześcianu po 1 roku przerwy. Sześcian był trochę porysowany na początku, ale po ustawieniu i włamaniu, sześcian jest super dobry! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo ładny i wysokiej jakości sześcian.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Naprawdę miło jest go obracać, warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobrze wykonane, szybkie i dokładne, zdecydowanie bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobra jakość. Bardzo szybki, z wielkim przecięciem na rogu. To bardzo wysokiej jakości produkt. Posiada magnesy i sprężyny z łatwym regulowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo dobra kostka za 10 dolarów, i bardzo gładka. Cięcie jest o wiele lepsze niż moje stare kostki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    MT dobry, jak to jest opisane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo dobry produkt i usługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 050
    • Ft3 050
    • Ft1 523
    • Ft9 065
    • Ft3 355
    • Ft9 156
    • Ft3 355
    • Ft8 240
    • Ft8 240
    • Ft3 019