Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    Szybka dostawa, doskonały projektant. /Namierzyłem dom. Dziecko jest bardzo szczesliwe. Dziękuję Banggood. 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Świetna zabawka, kompatybilna z Lego. Mała skarga, kontrola jest skręcana w lewo w prawo lub w przód w tył :/ Sprawdziłem poprawną budowę dwa razy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Paczka jest bardzo źle potraktowana. Ale zobaczmy, czy wszystko jest tutaj. Ale pierwsze spojrzenie, to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Ich bin echt begeistert, die Steine lassen sich wunderbar zusammenfügen. Die Beschreibung ist sehr gut bebildert und für jeden einfach zu verstehen. Oh, die Lieferung war der Knaller, eigentlich waren vier Wochen avisiert, aber es ging in 10 Tagen, echt top. Ansonsten sehr gute Qualität was Mould King da abgeliefert hat, die Steine von dem dänischen Hersteller passen auch wunderbar. Kann es nur empfehlen....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Niesamowity produkt za tak niską cenę. Lubię robić zakupy w Banggood. Istnieje tak wiele produktów do codziennego użytku i hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Wielki zbiornik z lego. Kocham tego człowieka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    To ciekawa budowa. Skrzynka z wszystkimi częściami w 4 ponumerowanych indywidualnych torbach przybywa z/o wszelkie uszkodzenia. Zbudowałem kilka z tych zabawek dla wnuka i każdą z nich mi się podobało. ( Wszystko ty, moje palce zaczęły po jakimś czasie boleć). Instrukcje to głównie zdjęcia, które należy przestudiować, aby naprawdę dobrze zorganizować montaż. Nie mogłem powstrzymać się od pracy na zgromadzeniach. Ten jest zdalnie sterowany, więc powinno być dla niego zabawą. Ma 7 lat i lubi bawić się samochodami dziadka! To powinno być dla niego łatwiejsze do opanowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    To było naprawdę zabawne i relaksujące w montażu. Części były zaskakująco wysokiej jakości, a wskazówki były bardzo dobrze wykonane. Czołg jeździ dobrze, wewnątrz i na zewnątrz. Kontrola jest trochę trudna, ponieważ porusza się tak szybko, ale to sprawia, że jest też zabawne. Jest z prostym pilotem, a ja nie wiem, jak go podłączyć do telefonu. Mogę założyć kamerę FPV dla zabawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Produkt wygląda dobrze, na początku były pewne problemy z dostawą produktu, ale sprzedawca i ja uzgodniliśmy wszystko i produkt został szybko dostarczony. Dobra komunikacja i szybka reakcja sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$13.59
    • US$15.99
    • US$24.24
    • US$15.59
    • US$45.99
    • US$62.09
    • US$34.49
    • US$23.09
    • US$22.99
    • US$21.93
    • US$37.33
    • US$26.55
    • US$19.62
    • US$16.99
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$28.99