Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    excellent quality.excellent material. rubber Sol quality is absolutely excellent. received the item as seller's shown and describe.again thanks banggood sending me this quality item without delay . shipped in time.thanks to all the team.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Wielki Produkt! Otrzymał go w reklamie, a także bardzo dobrej jakości i usług 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2017

    Un excelente producto a muy buen precio, ligeras y muy comodas y te brindan una excelente proteccion contra la lluvia y se amolda perfecto a todo tipo de calzado ademas de que son faciles de traer contigo para cualquier emergencia desde una simple lluvia o un tremendo aguacero ademas de que cuentan con su bolsa para llevarlas a donde quieras

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2017

    I like that it has its own plastic bag, so I can easily bring this in my backpack without soiling my other things. Looks ooks waterproof, even zipper at the side has a protective flap. Waterproofing seal goes down to the soles. Soles are made up of soft rubber. The raincoat-rubberish feel of the boot cover itself feels like it could repel rain, though it also seems deceptively thin. Same for its rubber soles. May be good for light rain and you don't want your converse to get wet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    ZALECAM ten sprzedawcę, PRODUKT WIELKIEJ JAKOŚCI!...ale zajęło to 2 miesiące, aby dostać się na południe Brazylii, ale jest to ze względu na okres Bożego Narodzenia, w którym dokonałem zakupu, Najbardziej polecana wszystko jest wodoodporne nawet i super praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Awesome... A+++++. Perfect fit. Solid zip. Matetial is very good. Didnt expect to fit my ankle length 43 size Woodlands Trekking Shoes to fit in this.... but to my surprise, fits perfectly. Just one drawback is that the sole grip is very shallow so dont expect to use it on snow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    muito bom,de excelente qualidade, bonita e bem prática para levar na moto pois dobra e não ocupa espaço nenhum comparado às notas de chuva.... demorou um pouco pra chegar mas é o correio daqui do Brasil que não presta. Recomendo ¡!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    Thanks Motorcycle Rain Shoe Covers.Received in 10days at Chandigarh India. The product material is very nice and original.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Very good market and good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 085
    • Ft11 421
    • Ft6 851
    • Ft3 422
    • Ft3 805
    • Ft3 805
    • Ft5 707
    • Ft5 328
    • Ft3 623
    • Ft11 075
    • Ft7 128
    • Ft19 723
    • Ft9 136
    • Ft14 467
    • Ft5 707
    • Ft3 805
    • Ft22 083
    • Ft4 946