Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2019

    excellent qualité prix et très facile à monter ! s’adapte très bien et reçu à la date attendue Merci Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    muy buena calidad y tiempo de entrega. Pero llegó incompleto faltan los resortes de clip del asiento y así no lo puedo instalar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2019

    super good quality and fits perfect. thank you

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    it came in less time than expected and the product look good quality for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    kom hurtigt nok da og kunne spore pakken. de andre 2 ting jeg bestilte kan jeg ikke spore og de er ikke kommet endnu håber de kommer senest den 15-07-19 som der står de skal gøre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    i guess it is good enough for the price, but it came with one screw completely crooked, some dents on the upper fabric and i the shape is not the same as the first i bough few months ago for about half the price i paid this time, so i am not so happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Article très bien Il ce adapte très bien à la moto Quelques petites problèmes avec la livraison (trop longue et un peu abîmé) me je suis très content 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kenVIP3
    NZ
    29/09/2019

    Great seat, just a pity the springs aren't strong enough .I weigh 90kg and the springs fully compress as soon as I sit on it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2019

    The seat looks good, it's a bit small, but other than that it's a-ok, most screws were rusty tho, so that's a bummer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Ładne siedzenie. Mam to do zmiany mojego mini fotelika rowerowego, aby było wygodniejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 847
    • Ft32 930
    • Ft4 916
    • Ft7 945
    • Ft24 012
    • Ft7 224
    • Ft12 124
    • Ft4 540
    • Ft7 945
    • Ft4 159
    • Ft3 025
    • Ft15 139
    • Ft7 188
    • Ft17 122
    • Ft13 625
    • Ft4 159
    • Ft26 116
    • Ft7 535