Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Po prostu bardzo dobrze doskonały!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Super, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Super, jestem tylko na wyścigach sim. Dobra przyczepność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Bardzo dobre, są bardzo świeże wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    Bellissimo guanto per uso estremo ..bici corsa moto , molto comodo morbido e sufficientemente caldo e ventilato ... rinforzato su palmo sulla presa . prodotto con ottimi materiali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2018

    guanti per motociclisti ciclisti da corsa con stampa scheletro osseo della mano ottima qualità prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Dutzy
    RO
    15/05/2017

    Bought for me and my girlfriend for the summer motorcycle rides. If you have L size i recommend to buy the L size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2016

    Very good quality materials. As advertised. My wife is very happy as it is exactly what she expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2016

    aivan loistavat hansikkaat lämpimällä kelillä moottoripyörää ajaessa. hyvä pito. ei pidä tuulta mutta suojaavat hyvin lämpimällä kelillä. nämä ovat jo toiset tilaamani hanskat koska ensimmäiset meni jo käyttöön toiselle perheenjäsenelle. kiitän suuresti :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2016

    but. i order a m size gloves for my son. i got xl size and they to big for him

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 474
    • Ft3 552
    • Ft13 529
    • Ft6 049
    • Ft4 270
    • Ft3 558
    • Ft4 625
    • Ft4 983
    • Ft5 337
    • Ft2 464
    • Ft6 762
    • Ft31 690
    • Ft3 200
    • Ft14 596
    • Ft10 680
    • Ft12 105
    • Ft9 142
    • Ft3 913